Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«360°»: Πώς να δημιουργήσετε προϊόντα από χρυσάφι - Τα μυστικά της επιτυχίας


Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.


Πώς να δημιουργήσετε προϊόντα από χρυσάφι - Τα μυστικά της επιτυχίας 
Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, στις 23:45, η εκπομπή «360°» ερευνά τις ιστορίες πέντε επιχειρηματιών με πρωτοποριακές ιδέες, οι οποίες αρχικά τους έκαναν να μοιάζουν με τους «τρελούς του χωριού» αλλά τελικά τους απέφεραν μεγάλα κέρδη. Όλοι τους κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους, βγήκαν ανέγγιχτοι από την κρίση και μοιράζονται τα μυστικά της επιτυχίας τους με τη Σοφία Παπαϊωάννου.


Από τη λίμνη Κερκίνη και την εκτροφή βουβαλιών, στη σπιρουλίνα και την τουριστική ανάπτυξη θερμών λουτρών, στο εμφιαλωμένο τσάι του βουνού και τα φυσικά καλλυντικά, οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο βρήκαν τρόπους να μετατρέψουν σε χρυσάφι προϊόντα της ελληνικής γης, που επί χρόνια παρέμεναν αναξιοποίητα, αλλά κατάφεραν να τα κάνουν διάσημα και στο εξωτερικό.

Μία εκπομπή για τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά μας και τους ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι το μόνο που μας χωρίζει από την επιτυχία είναι ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα.

«360ο», με τη Σοφία Παπαϊωάννου: Ο κύκλος της αλήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...