Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Περλεπέ: Έγκαιρη λήψη μέτρων υπέρ των ρητινοσυλλεκτών

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε ερώτηση προς τους Υπουργούς. Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κυρία Τίνα Μπιρμπίλη και Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου με την οποία ζητά να ληφθούν έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποφευχθούν το τρέχον έτος τα προβλήματα που είχαν προκύψει το 2010, σχετικά με τις ενισχύσεις των ρητινοσυλλεκτών.

Όπως αναφέρει η βουλευτής, είναι ανάγκη να διασφαλιστεί το σύνολο του ποσού των ενισχύσεων που δικαιούνται οι ρητινοσυλλέκτες και να επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με την απόδοση των υλικών τα οποία παρέχει το κράτος στους ανθρώπους αυτούς, για τη συλλογή της ρητίνης.

Όπως δήλωσε η κ. Περλεπέ, σκοπός της ερώτησης αυτής όπως και της συνεχούς επικοινωνίας που έχει με τα αρμόδια Υπουργεία, είναι η αποφυγή των προβλημάτων που προέκυψαν τη χρονιά που πέρασε για τους ρυτινοσυλλέκτες, με την έγκαιρη κινητοποίηση όλων των αρμοδίων.

Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση κτηνοτρόφων στο Άργος

Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση κτηνοτρόφων στο Άργος , με αιτήματα τη διαγραφή των χρεών στους μικρούς και μεσαίους γεωργοκτηνοτρόφους, την πλήρη κατάργηση του ΦΠΑ σε όλα τα αγροτικά εφόδια και την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη της αγροτικής παραγωγής και του κεφαλαίου από τον ΕΛΓΑ... 

Οι κτηνοτρόφοι της Πελοποννήσου κατέλαβαν συμβολικά την Αγροτική τράπεζα στο Αργος όπου σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έχυσαν γάλα στο δρόμο.Η συγκέντρωση των κτηνοτρόφων στο Αργος αναμένετε να λήξει αύριο στις 12:00.
Παραπολιτικά Αργολίδα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...