Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Απογραφή δικαιούχων του ΟΓΑ από 1 Οκτωβρίου-30 Νοεμβρίου

Σε απογραφή όλων των δικαιούχων συνταξιούχων και επιδοματιούχων προχωρά ο ΟΓΑ από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου. 

Όλοι οι δικαιούχοι του ΟΓΑ οφείλουν μέσα σε αυτό το δίμηνο να παρουσιαστούν στις τράπεζες ή τα ΕΛΤΑ απ' όπου εισπράττουν τις παροχές προκειμένου να απογραφούν.

Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνεται αυτόματη διακοπή της σύνταξης ή του επιδόματος που λαμβάνουν από τον Οργανισμό.

5ος Πανελλήνιος διαγωνισμός εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

"ΚΟΤΙΝΟΣ 2013" ονομάζεται ο  5ος Πανελλήνιος διαγωνισμός εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου που θα γίνει στο πλαίσιο της έκθεσης ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ, όπου θθα απονεμηθούν τα βραβεία ΧΡΥΣΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ 2013 
Σκοπός του διαγωνισμού είναι:

Η προσπάθεια ενημέρωσης των ελαιοκαλλιεργητών, ελαιοπαραγωγών, ελαιοτριβέων, τυποποιητών και λιανοπωλητών οι οποίοι διαθέτουν νομίμως τυποποιημένο το προϊόν τους, να διατηρήσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα του επωνύμου προϊόντος τους προωθώντας την χρήση του ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας σε όλη την γκάμα των πεδίων χρήσης και κατανάλωσής του.

Η προώθηση της γνώσης της ιδιαίτερης αξίας και των υγιεινών / θρεπτικών  ιδιοτήτων του ελαιολάδου και  της Ελληνικής (και Μεσογειακής) διατροφής σε νέους καταναλωτές μικρής ηλικίας (σχολεία), σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, βιοτέχνες, ιδιαίτερα σε σχολές μαγειρικής γαστρονομίας και σε εστιατόρια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.





ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ στο www.Eleotexnia.gr Πληροφορίες: 2107568888-info@eleotexnia.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...