Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

BioVak 2014 – Food Festival για τον τομέα της αειφόρου γεωργίας και των βιολογικών προϊόντων.


Η BioVak είναι μια εμπορική έκθεση που σχετίζεται με τον τομέα της αειφόρου γεωργίας και των βιολογικών προϊόντων. Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες που  σχετίζονται με αυτόν τον τομέα/χώρο. 

Ως εκ τούτου, η εκδήλωση αυτή χρησιμεύει ως ένα ιδανικό «κανάλι» για τις κορυφαίες εταιρίες / εκθέτες για να αναδείξουν και να παρουσιάσουν οργανικά είδη τροφίμων και γεωργικών προϊόντων.

Κινητοποιήσεις από την Τρίτη αποφάσισαν οι αγρότες

Νέος κύκλος αγροτικών κινητοποιήσεων ξεκινά από την Τρίτη με συντονισμένη δράση ανά την Ελλάδα, όπως αποφασίστηκε σε πανελλαδική σύσκεψη αγροτών που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα. 


Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία της συντονιστικής επιτροπής του «μπλόκου της Νίκαιας»-από τις περσινές κινητοποιήσεις-και με την μαζική συμμετοχή εκπροσώπων από τα λοιπά μπλόκα από την Έβρο μέχρι και την Κρήτη.

Απαλλαγή αγροτών από την τήρηση βιβλίων και έκδοση στοιχείων -Για ποιους ισχύει

Από την υποχρέωση να τηρούν βιβλία και να εκδίδουν φορολογικά στοιχεία απαλλάσσονται οι αγρότες που υπάγονται στo ειδικό καθεστώς ΦΠΑ. Αφορά αυτούς που κατά την προηγούμενη διαχειριστική περίοδο είχαν ακαθάριστα έσοδα έως 10.000 ευρώ και δικαιώματα ενιαίας ενίσχυση έως 5.000 ευρώ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...