Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων και η πολιτική αντιμετώπισής της αφανίζουν την κτηνοτροφία στην Αν. Μακεδονία και Θράκη

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων και η πολιτική αντιμετώπισής της αφανίζουν την κτηνοτροφία στην Αν. Μακεδονία και Θράκη, αποτελεί το θέμα της ερώτησης στη Βουλή, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ανάμεσά τους ο Βαγγέλης Αποστόλου , Βουλευτής Εύβοιας, Υπεύθυνος τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ΣΥΡΙΖΑ 


Η ερώτηση:

Σωτήρης Λυμπερόπουλος, ο νεαρός επιστήμονας που έκανε επιχείρηση να μαζεύει άγρια χόρτα στο βουνό με χρυσά κέρδη

Δηλώνει τροφοσυλλέκτης ή, κατά το επιστημονικότερον, εξερευνητής και συλλέκτης αυτοφυούς τροφής. Ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος αναζητά στις Ράχες Μεσσηνίας την εικόνα και τα προϊόντα της ελληνικής φύσης που έχουμε ξεχάσει. Αυτός είναι και ο λόγος που τα προϊόντα του φιγουράρουν στο μενού των βραβευμένων εστιατορίων της Αθήνας και εσχάτως και του Παρισιού.

Ελαιόλαδο για τον άνθρωπο- Ελαιοτεχνία


Η Ελαιοτεχνία 2014 είναι γεγονός και πραγματοποιείται φέτος συνδιοργάνωση με το Οινόραμα 2014, έκθεση κρασιού και αποσταγμάτων. Δημιουργούμε ένα θεσμό για την προβολή και προώθηση του ελαιοκομικού-οινοποιητικού κλάδου. Στο πλαίσιο της Ελαιοτεχνία Μεσογειακής έκθεσης ελαιολάδου πραγματοποιείται ο διαγωνισμός Χρυσό Αριστείον εξαιρετικού παρθένου Ελαιόλαδου ο οποίος θα απονείμει τα βραβεία: Χρυσό, αργυρό, χάλκινο αριστείον, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. 

http://eleotexnia.gr/dkotinos.html 
Συγχρόνως ξεκινάμε την δημιουργία των Cafesophy πολυχώρων απόλαυσης καφέ. www.linkedin.com/company/cafesophy 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...