Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ελαιοτεχνία-Συνέδριο Εξαγωγές ελαιολάδου

8 - 9 Μαρτίου 2014, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, Ελληνικό-Αθήνα


Στις δύσκολες μέρες που ζούμε από οικονομικής πλευράς, δημιουργούμε μια εκδήλωση με “τάση φυγής προς τα μπρος”, μια εκδήλωση με πολλές προτάσεις για αύξηση των εξαγωγών, για νέες ιδέες. 

Λευτέρης Αυγενάκης: «Σε σωστή κατεύθυνση οι βελτιώσεις για τη φορολόγηση των αγροτών

- Απαιτούνται άμεσα επιπλέον διευκρινίσεις»


«Οι νέες ρυθμίσεις για την φορολόγηση των αγροτών, αναμφισβήτητα είναι προς θετική κατεύθυνση.

Ωστόσο, οι τελικές ρυθμίσεις όπως ανακοινώθηκαν, βρίθουν ανακριβειών, γεγονός που δημιουργεί αναστάτωση και αγωνία στους αγρότες.

Αλεξανδρούπολη: Ενταση ανάμεσα σε αστυνομικούς και αγρότες

Ένσταση και μικροεπεισόδια μεταξύ αγροτών και αστυνομικών σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη, όταν πορεία με τρακτέρ προσπάθησε να κατευθυνθεί προς το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.


Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε στο ύψος της γέφυρας Μαΐστρου, όταν αγρότες προερχόμενοι από τις Φέρες, ήρθαν αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ, που τους απαγόρευσαν την είσοδο στην πόλη.

Κοινό μέτωπο των αγροτών της Στερέας

Να βγάλουν τα τρακτέρ τους στην εθνική οδό αποφάσισαν το βράδυ οι αγρότες της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας. 


Σε κοινή σύσκεψη στο δημοτικό κατάστημα της Ανθήλης οι αγρότες ίδρυσαν την κίνηση συλλόγων Στερεάς Ελλάδας και αποφάσισαν να κινηθούν από κοινού, δυναμικά ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης.

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΓΟΛΙΔAΣ

Αντιπροσωπεία αγροτών από το μπλοκ του Ανυφίου επισκέφτηκε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 τον αντιπεριφερειάρχη  Αργολίδος Αναστάσιο Χειβιδόπουλο για να συζήσουν μαζί του για τρέχοντα θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της Αργολίδας. 


Στην ενημέρωση που είχε ο Χειβιδόπουλος από τους αγρότες  για το κυρίαρχο  θέμα του Αναβάλου και για το που βρίσκονται οι εργασίες φάνηκε να υπάρχει μία άτυπη κόντρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του υπουργού κ. Τσαυτάρη. 

Αντιπαράθεση Τσαυτάρη - Παπαρήγα στη Βουλή για τους αγρότες

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη και την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σημειώθηκε, την Παρασκευή, στη Βουλή με επίκεντρο τα προβλήματα των αγροτών και τις κινητοποιήσεις τους.


«Ακούμε τι λένε οι αγρότες, έχουμε μόνιμο και ανοιχτό διάλογο μαζί τους, προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε λειτουργώντας στο μέτρο του εφικτού», επισήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Από την πλευρά της, η κ. Παπαρήγα μίλησε για προπαγανδιστικό πυροτέχνημα της κυβέρνησης με εξαγγελίες ανώδυνων μέτρων, δήλωσε ότι το κόμμα της στηρίζει όλα τα αιτήματα των αγροτών και κατήγγειλε προσπάθειες εκβιασμών τους στα μπλόκα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...