Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Συμφωνια της ΕΒΟΛ φέρνει τα προιόντα στα ράφια

Σε νέα συμφωνία με τα σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος» και «Θανόπουλος» στην Αθήνα, προχώρησε πρόσφατα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ Βόλου, ενώ πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και το δικό της δίκτυο διανομής.

Την ίδια ώρα η ΕΑΣ Βόλου, είναι μία από τις 22 συνεταιριστικές οργανώσεις της χώρας, που από κοινού θα δημιουργήσουν αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Την ανοδική πορεία της ΕΑΣ Βόλου, αποδεικνύει η νέα συμφωνία που «κλείδωσε» μεταξύ... της συνεταιριστικής οργάνωσης και των δύο μεγάλων σούπερ μάρκετ στην Αττική. Έτσι, πολύ σύντομα στα ράφια των δύο μεγάλων πολυκαταστημάτων, ο καταναλωτής θα βρίσκει όλα τα γαλακτομικά προϊόντα που παράγει το εργοστάσιο της ΕΒΟΛ.

 Μάλιστα όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου, κ. Νικήτας Πρίντζος, με τη λήξη της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών θα λειτουργήσει και το δίκτυο διανομής της Ένωσης. Στο μεταξύ, ανάμεσα στις 22 συνεταιριστικές οργανώσεις που επιχειρούν τη δημιουργία αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο λεκανοπέδιο της Αττικής ανήκει η ΕΑΣ Βόλου. Η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ θα συμμετέχει στην ανώνυμη εταιρεία με σημαντικό ποσοστό μετοχών.
πηγη http://www.volostv.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...