Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Συσκέψεις στη Λάρισα για την πανθεσσαλική κινητοποίηση αγροτών στις 21 Νοεμβρίου

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) και οι Αγροτικοί Σύλλογοι του Νομού Λάρισας καλούν τα Δ.Σ των συλλόγων και συνεταιρισμών, τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν στις συσκέψεις που διοργανώνονται για την καλύτερη προετοιμασία της πανθεσσαλικής κινητοποίησης αγροτών. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013, στην Λάρισα, 10 π.μ. στον ΟΠΕΚΕΠΕ και κατόπιν στα γραφεία του ΕΛΓΑ.

ΔΗΜΑΡ εναντίον Θ. Τσαυτάρη

Με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, δύο βουλευτές της ΔΗΜΑΡ καταγγέλλουν ευθέως τον υπουργό Θανάση Τσαυτάρη για ανυπαρξία νομοθετικών πρωτοβουλιών, ολιγωρία στην κατάθεση νομοσχεδίων και λανθασμένη πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Θεσσαλονίκη:Προχωρούν σε κινητοποιήσεις οι κτηνοτρόφοι

Την απόφασή τους να προχωρήσουν στις κινητοποιήσεις που έχουν προαναγγείλει, γνωστοποίησε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), Δημήτρης Καμπούρης, τονίζοντας ότι η σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη, ήταν μεν χρήσιμη απο πλευράς ενημέρωσης, "αλλά δυστυχώς λάβαμε αόριστες διαβεβαιώσεις σχετικά με το μέλλον του κλάδου στη διάρκεια εφαρμογής της νέας ΚΑΠ 2014-2020, γεγονός που εντείνει την αγωνία μας για το τι μέλλει γενέσθαι', υπογράμμισε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...