Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Αδιαφορούν για την ΕΒΖ, ανησυχούν οι παραγωγοί

Οι τευτλοπαραγωγοί προσπαθούν εδώ και τρεις μήνες να συναντηθούν με τον υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης


Τευτλοκαλλιεργητές από τις Σέρρες, την Ημαθία, τη Λάρισα και τον Εβρο συγκεντρώθηκαν χθες έξω από τα γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας να μη μειωθούν οι τιμές για τα τεύτλα και να μην κλείσουν εργοστάσια της εταιρείας.

Βασιλόπιττα Ένωσης Νέων Αγροτών Σερρών

Την Δευτέρα, 20 Ιαν 2014, στις 20.00, στην αίθουσα «Κ. Καραμανλής» της ΠΕ Σερρών η Ένωση Νέων Αγροτών Σερρών οργανώνει το κόψιμο της βασιλόπιττας της και προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της, γεμάτη απορίες και ερωτήματα για το μέλλον του αγροτικού κόσμου, ευελπιστώντας στην παρουσία των φορέων της τοπικής κοινωνίας. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Σερρών κ. Σταύρος Δελεφέρης (6975656920) επεσήμανε ότι οι Νέοι Αγρότες βρίσκονται μπροστά σε απίθανες πρωτόγνωρες καταστάσεις, μεταξύ των οποίων:

Ξεκινά η Κοινή Γεωργική Πολιτική 2014-2020 και στην πιο απλή της συνοπτική προμετωπίδα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί «εχθρική» προς τους Νέους Αγρότες, παρά τα «χρυσοπασπαλίσματα», παραπέμπει τελικά σε ορίζοντα 2028, δηλαδή «ζήσε Μάη να φας χορτάρι».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...