Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Το μέλλον του αγροτικού κόσμου στην Σκοτούσα

Tο έντονο ενδιαφέρον των αγροτών για το μέλλον του αγροτικού κόσμου αποτυπώθηκε στο κατάμεστο εξαιρετικό Πολιτιστικό Κέντρο Σκοτούσας (με φροντίδα του κ. Θ. Ζορμπά) στον Δήμο Ηράκλειας Σερρών στις 14/1/2014.


 Οι περί τους 140 συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Ένωσης Νέων Αγροτών Σερρών που σε συνεργασία με τον Δήμο Ηράκλειας (Αντιδήμαρχος κ. Λευτέρης Στοΐλας) προσκάλεσαν τον κ. Αθανάσιο Μπαντή (Δημοσιογράφο, Γεωπόνο), τον κ. Δημήτριο Μιχαηλίδη (Δημοσιογράφο, ΑγρΟραμα) και τον κ. Βαγγέλη Βασιλειάδη (ifarma) για να προσεγγίσουν τον προβληματισμό.

Τέλος στις εγγυητικές για εμπόρους αγροτικών προϊόντων

Kαι σε Δημοτικές Λαχαναγορές με Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

Δέσμευση Τσαυτάρη στον Λευτέρη Αυγενάκη

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου του ΥΠ.Α.Α.Τ., ο Υπουργός κ. Αθ. Τσαυτάρης, εξουσιοδοτείται (άρθρο 50 ν/σ) και προχωρά σε Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία θα προβλέπεται, κατόπιν ελέγχου, η εξαίρεση προσκόμισης εγγυητικής επιστολής για την εγγραφή των εμπόρων στο Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, για τις Κρατικές Λαχαναγορές Αθηνών και Θεσσαλονίκης, καθώς και για Δημοτικές Λαχαναγορές όπως του Ηράκλειου, της Πάτρας, της Λάρισας, του Βόλου και των Χανίων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...