Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΟΓΑ: Ηλεκτρονική καταγραφή των δικαιούχων περίθαλψης

Με τη νέα διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρησης των βιβλιαρίων Υγείας ανεμένεται να επιτευχθούν σημαντικά αποτελέσματα

Ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής καταγραφής των δικαιούχων περίθαλψης, άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένων στον ΟΓΑ, από τους κατά τόπους ανταποκριτές του Οργανισμού, μέσω νέου συστήματος ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Ενημέρωση για τους νέους αγρότες στη Χαλκίδα

Ημερίδα ενημέρωσης για το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» διοργανώνει στη Χαλκίδα, την Τρίτη 11 Μαρτίου, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας- Παράρτημα Ανατολικής Στερεάς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.


Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 10.30, στο Συνεδριακό Κέντρο Π.Ε. Ευβοίας, στην οδό Χαϊνά 93 στη Χαλκίδα.

Ο Αποστόλου για τη φορολογική επιδρομή στο αγροτικό εισόδημα και στην αγροτική περιουσία

"Σε μια κρίσιμη περίοδο, που όλοι θεωρούν ότι ο αγροτικός τομέας μπορεί να συμβάλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, η Κυβέρνηση υιοθέτησε στην εισοδηματική πολιτική της, τη φορολογική επιδρομή στο αγροτικό εισόδημα και στην αγροτική περιουσία". 


Αυτό αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς, Βαγγέλης Αποστόλου σε ερώτησή του που θα συζητηθεί σήμερα Παρασκευή, στη Βουλή.

ΔΗΜΑΡ: Ανάγκη άμεσης ανάληψης πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.

Συνέντευξη Τύπου έδωσε η Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ, με θέμα την Επίκαιρη Επερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγροτικού Τομέα. 


Με αφορμή την Επίκαιρη Επερώτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγροτικού Τομέα, που θα συζητηθεί τη Δευτέρα 10 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν οι εξής δράσεις:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...