Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Αποστόλου (φωτό), βουλευτής Ευβοίας και υπεύθυνος του τομέα αγροτικής πολιτικής της Κ.Ο., Βασίλης Κυριακάκης, βουλευτής Φθιώτιδας και Γιάννης Σταθάς, συναντήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα με τους αγρότες της Φθιώτιδας.


Τα μέλη του Δ.Σ. του Παμφθιωτικού Αγροτικού Συλλόγου, με επικεφαλής το Πρόεδρο Δημήτρη Δημογιάννη ενημέρωσαν τους βουλευτές για τα προβλήματα του χώρου τους, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη φορολογική επιδρομή που σχεδιάζει η Κυβέρνηση στο αγροτικό εισόδημα.

Στις πλατείες με τα τρακτέρ τους και οι αγρότες των Σερρών

Την απόφαση να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στις κεντρικές πλατείες των χωριών τους, έλαβαν Αδέσμευτοι Αγροτικοί Σύλλογοι του νομού Σερρών, αντιδρώντας στα νέα φορολογικά μέτρα για στους αγρότες και κυρίως στο νέο καθεστώς της τήρησης βιβλίων εσόδων.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Σερρών Γιάννη Τουρτούρα, αύριο, στην πλατεία του Μητρουσίου, οι αγρότες της περιοχής πρόκειται να παρατάξουν τα τρακτέρ τους, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι αγροτικοί σύλλογοι του νομού.

Εκπνέει το τελεσίγραφο των αγροτών

Την ερχόμενη Παρασκευή λήγει το τελεσίγραφο των αγροτών της χώρας προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για να παγώσει η κυβέρνηση μέχρι τον επόμενο χρόνο το νόμο για τη φορολόγηση των αγροτών.


Η απόφαση αυτή πάρθηκε στην Αθήνα σε πανελλαδική συνάντηση των αγροτοσυνδικαλιστών με συμμετοχή και της Κρήτης, ενώ αν λήξει η μία εβδομάδα χωρίς καμία απάντηση, τότε η κάθε περιοχή θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις στην έδρα της, με την Κρήτη να προσανατολίζεται κατά πάσα πιθανότητα στην επ' αόριστον κατάληψη των κατά τόπους Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...