Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

"Η καρδιά της οινικής Ελλάδας χτυπάει στην περιοχή Δράμας-Καβάλας"

Αυτό δήλωσε ο γνωστός και αγαπητός σε όλους οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου, στο πλαίσιο των δύο σεμιναρίων που εισηγήθηκε προς τους λάτρεις των τοπικών οίνων και της ποιοτικής διαμονής, που συμμετείχαν στο 2ο τριήμερο Οινογνωσίας του GRANITIS HOTEL WINE FESTIVAL, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο GRANITIS το τριήμερο 23 - 25 Μαρτίου 2012.

Ο δημιουργός του "ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ" ξενάγησε τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις με το δικό του μοναδικό τρόπο στη μαγεία του οίνου, μοιράζοντας απλόχερα τις γνώσεις του μαζί τους σε δύο εποικοδομητικά σεμινάρια. Μαζί απόλαυσαν επίσης δύο ξεχωριστά δείπνα οινογνωσίας στο ξενοδοχείο από τον chef Μάριο Βρέτα, αφιερωμένα στους οίνους των δύο οινοποιείων του συγκεκριμένου τριημέρου, των Κτημάτων ΓΕΝΝΗΜΑ ΨΥΧΗΣ Μανωλεσάκη και ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ. Μαζί επισκέφθηκαν τα ίδια τα Οινοποιεία τα πρωινά των επομένων ημερών.

Έτσι δημιουργήθηκε μια πολύ χαρούμενη παρέα από ανθρώπους διαφόρων ηλικιών και διαφόρων γνώσεων γύρω από το κρασί, από την Βόρεια Ελλάδα, αλλά και από την Αθήνα, που όλοι μαζί χάρηκαν το ανοιξιάτικο ορεινό τοπίο στα 810 μ., χόρτασαν από εικόνες, γεύσεις και αρώματα και ανανεώθηκαν πλήρως σε λίγες μόνο ώρες, παίρνοντας μαζί τους τις θετικότερες αναμνήσεις και αφήνοντας πίσω τους την υπόσχεση να ξαναζήσουν κάτι ανάλογο στην φιλόξενη ορεινή Δράμα.

Το GRANITIS HOTEL WINE FESTIVAL ολοκληρώνεται το τελευταίο τριήμερο του Μαρτίου, από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου, με πρωταγωνιστές το ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ και την ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ. Γνωρίστε και σεις τα μυστικά που έχουν κάνει διάσημους τους οίνους της περιοχής, χαλαρώστε στις ανέσεις και στη ζεστασιά του ξενοδοχείου, απολαύστε ποιοτικές τοπικές γεύσεις, ξεναγηθείτε στα όμορφα ορεινά τοπία που θα σας μαγέψουν.

Το πρόγραμμα του τελευταίου τριημέρου περιλαμβάνει:
Παρασκευή 30/3 βράδυ:               στις 9:00 μμ δείπνο οινογνωσίας στο ξενοδοχείο αφιερωμένο στο Κτήμα ΠΑΥΛΙΔΗ
Σάββατο 31/3 πρωί:               μετά το πρωινό επίσκεψη στο Κτήμα ΠΑΥΛΙΔΗ
Σάββατο 31/3 βράδυ:               στις 9:00 μμ δείπνο οινογνωσίας στο ξενοδοχείο αφιερωμένο στην ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ
Κυριακή 1/4 πρωί:               μετά το πρωινό επίσκεψη στην ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ και αναχώρηση έως 6:00 μμ.
 
Το πρόγραμμα του τριημέρου κοστίζει 190 € το δίκλινο και περιλαμβάνει:
- 2 διανυκτερεύσεις με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό
- 2 δείπνα οινογνωσίας
- συνοδεία εκπροσώπου του ξενοδοχείου στα Οινοποιεία

Τιμή Δείπνου Οινογνωσίας (χωρίς διαμονή): 18 € κατ’ άτομο.

Ο χώρος του εστιατορίου περιορίζεται στην εξυπηρέτηση μόλις 24 ατόμων. Κρατήσεις απαραίτητες έως την Τετάρτη 28 Μαρτίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

GRANITIS Hotel - in the Glory of Nature
Γρανίτης, Φαλακρό Δράμας Πληροφορίες - Κρατήσεις: 25230 21050
www.granitishotel.gr welcome@granitishotel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...