Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

«Κάθοδο» στην Αθήνα για κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι κάτοχοι αγροτικών φωτοβολταϊκών


Μετά από την Συνεδρίαση του Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών με θέμα το επικείμενο νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση -για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας- την Τρίτη στην Βουλή, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν την «άνοδο» στην Αθήνα ώστε να ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στην ψήφισή του. 

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην ανακοίνωση, μισθώθηκαν πούλμαν προκειμένου να υπάρξει μαζική κινητοποίηση.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ εβγαλε την εξής ανακοίνωση

Κατόπιν των εξελίξεων των τελευταίων ημερών και ενόψει της ψήφισης του Νομοσχεδίου για τις ΑΠΕ, το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, σε έκτακτη συνεδρίαση που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 11/10, αποφάσισε την ομαδική κάθοδο των Μελών του στη Βουλή, την Τρίτη 15/10/2013, κατά τη ψήφιση του Νομοσχεδίου.

Μισθώθηκαν ήδη 3 πούλμαν, τα οποία θα αναχωρήσουν από τα Φάρσαλα και την Λάρισα, το πρωί της Τρίτης ώρα 07.30′

Ο Σύνδεσμος μας, ο οποίος εδώ και πολλές εβδομάδες είναι σε επικοινωνία και συνεργασία με τους συναδέλφους μας από την Ήπειρο, ανακοινώνει ότι αντίστοιχη κινητοποίηση θα υπάρχει και από τον Σύνδεσμο Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, θα αναχωρήσει πούλμαν το πρωί της Τρίτης 15/10 ώρα 7.00′ από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και στις 08.00′ θα βρίσκεται στο Δημαρχείο της Άρτας, όπου θα παραλάβει και άλλα Μέλη.

Πληροφορίες για τους συναδέλφους από την Ήπειρο, στο τηλ: 6986507500

Τα Μέλη μας, μπορούν να παίρνουν περισσότερες πληροφορίες για την κινητοποίηση, στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου: afo.gr

Καλούμε τους εγκλωβισμένους αγρότες των Φωτοβολταϊκών από όλη την Ελλάδα, να δώσουν το παρών, κατά την ψήφιση ενός Νομοσχεδίου που θα καθορίσει τις τύχες όλων μας, για τα επόμενα 19,5 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...