Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΓΕΩΤ.Ε.Ε: .Αποσύρθηκε η διάταξη για τη μερική απασχόληση του υπεύθυνου επιστήμονα στα καταστήματα εμπορίας γεωργικών φαρμάκων


Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) εκφράζει την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες της προς το Γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας και προς τους βουλευτές όλων των Πολιτικών Κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων για την άμεση ανταπόκρισή τους, κατά την πρόσφατη συζήτηση και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου του Υπ.Α.Α.Τ., στην αγωνιώδη έκκλησή της για την απόσυρση της διάταξης για τη μερική απασχόληση του υπεύθυνου επιστήμονα στα καταστήματα εμπορίας γεωργικών φαρμάκων και για την προσθήκη διάταξης που να δίνει διακριτό ρόλο και ευθύνη στον υπεύθυνο επιστήμονα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο υπάλληλο-πωλητή του καταστήματος.


Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. κ. Σπυρίδωνα Μάμαλη, τα Μέλη του Προεδρείου του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και τα Μέλη του Προεδρείου της ΠΟΓΕΔΥ για τη μεθοδική, άοκνη και αποτελεσματική προσπάθειά τους όλες αυτές τις μέρες που διεξήχθη η διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή των Ελλήνων, αλλά και καθ’ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα της διαβούλευσης, για την ευόδωση του κοινού στόχου των γεωτεχνικών να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία, το περιβάλλον και την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών αγροτικών προϊόντων με την εφαρμογή των επιστημονικών γνώσεών τους στον τομέα της Φυτοπροστασίας.

Για την Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος
Κεντρικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
Ο Πρόεδρος
Δρ. Αθανάσιος Σαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...