Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Μια υπογραφή περιμένει η Λάρισα για το τοπικό πρόγραμμα Leader - Παράταση για Σέρρες

Στις υπογραφές βρίσκονται τα τελευταία τοπικά προγράμματα Leader, που περιμένουν να προκηρυχθούν. 


Μεταξύ αυτών είναι και το 4ο Leader της Λάρισας, το οποίο είναι έτοιμο να προκηρυχθεί μόλις πάρει την έγκριση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι το θέμα καθυστερεί λόγω της προσωρινής μεταβίβασης αρμοδιοτήτων μεταξύ ειδικού και γενικού γραμματέα όσον αφορά τα ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά είναι πρόβλημα που θα λυθεί εντός των επόμενων ημερών.

Παράταση ως 14 Οκτωβρίου για το Leader Σερρών

Στα πλαίσια της 3ης πρόσκλησης του τοπικού προγράμματος Leader της  Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, επισημαίνεται ότι παρατείνεται η προθεσμία των δυνητικών δικαιούχων στα πλαίσια της 3ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος τοπικού προγράμματος Leader που υλοποιείται στα πλαίσια του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 «Προσέγγιση Leader» έως τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013.

Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στα γραφεία της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. Α.Ε. (Μεραρχίας 67, 1ος όροφος, Σέρρες), είτε ιδιοχείρως είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά με απόδειξη παραλαβής.

Λεπτομέρειες Εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος και παραρτήματα της πρόσκλησης μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από τα γραφεία της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. ΑΕ  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες όπως επίσης και από την ιστοσελίδα της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ Α.Ε (www.aneser.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το περιεχόμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 23210/64402-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...