Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Σέρρες: Αγρότες μοίρασαν σερραϊκά προϊόντα στον Προμαχώνα

Με συμμετοχή διαφόρων φορέων του νομού, συνεχίστηκαν οι κινητοποιήσεις των αγροτών


Ενημερωτικά φυλλάδια και σερραϊκά προϊόντα μοίρασαν το απόγευμα της Δευτέρας στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα αγρότες και φορείς του νομού Σερρών που πραγματοποίησαν πεζή διαμαρτυρία ενάντια στο νέο φορολογικό καθεστώς.


Η κινητοποίηση ξεκίνησε γύρω στις 4 το απόγευμα και διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, παρουσία και αστυνομικών δυνάμεων, χωρίς να παρακωλύεται η κίνηση των οχημάτων.
Επίσης όπως έγινε γνωστό συστάθηκε πενταμελής επιτροπή εκπροσώπων από αγρότες και οικονομικούς φορείς του τόπου, που αναμένεται, εντός των επόμενων ημερών, να αποφασίσει για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεων.

«Στείλαμε ένα βροντερό μήνυμα στην κυβέρνηση» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Σωτήρης Κοτσαμπάς, επισημαίνοντας ότι «ο αγώνας τώρα αρχίζει».

Στη διαμαρτυρία, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν αγρότες από όλο τον νομό Σερρών, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού, ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, το Βιοτεχνικό και Εμπορικό Επιμελητήριο, το Σωματείο Μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς, οι οπωρολαχανοπώλεις, ο Σύλλογος Κρεοπωλών, σύλλογοι των ταξί, ο Σύλλογος Οδηγών Ιδιοκτητών Φορτηγών του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...