Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Κατάληψη του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης προανήγγειλαν από τον Βόλο 22 ΕΑΣ της χώρας

Συσκεψη στην ΕΑΣ Βόλου με την συμμετοχή 22 ΕΑΣ της χώρας.
Ζητούν τροποποίηση του Ν. 4015, αλλά και την... παύση των διώξεων των προέδρων των Ενώσεων για οφειλές προς το δημόσιο


Με δυναμικές κινητοποιήσεις θα απαντήσουν 22 ΕΑΣ της χώρας σε περίπτωση που δεν έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες τους για συνάντηση τους με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά αλλά και του προέδρους όλων των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου.

Αυτό μεταξύ άλλων, αποφάσισαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στα γραφεία της ΕΑΣ Βόλου, υπό τον πρόεδρο της, Νικήτα Πρίντζο, παρουσία άλλων 22 ΕΑΣ.

Οι πρόεδροι των Αγροτικών Συναιτερισμών κατήγειλλαν την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία όπως επισήμαναν τους φτάνει κυριολεκτικά στον "πάτο", αλλά και διώξεις από μέρους της σε βάρος πρόεδρων αυτών αλλά και απλών αγροτών.

Μάλιστα απένατι σε αυτή την πολιτική, σε περίπτωση που συνεχιστεί, έχουν σκοπό ν' απαντήσουν με παραιτήσεις Διοικήσεων, αλλά και με κάθοδό τους στην Αθήνα με σκοπό την κατάληψη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τέλος, αποφασίστηκε οι θέσεις και οι προτάσεις των Αγροτικών Συναιτερισμών της χώρας, να καταγραφούν και να συνυπογραφούν απ΄όλες της ΕΑΣ, ζητώντας από την κυβέρνηση τροποποίηση του Ν. 4015, αλλά και την παύση των διώξεων των προέδρων των Ενώσεων για οφειλές προς το δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...