Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σεμινάριο και Επιχειρηματική Αποστολή Ολλανδικών Επιχειρήσεων στον τομέα των Κηπευτικών

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και ο Ολλανδικός οργανισμός RVO, μέλη του Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία, τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και με την υποστήριξη της εταιρίας ΑΝΕΛΙΞΗ, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή ολλανδικών επιχειρήσεων και σεμινάριο στον τομέα των κηπευτικών στις 31 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα και στις 1–2 Απριλίου 2014 στο Δήμο Τριφυλίας του Νομού Μεσσηνίας (Κυπαρισσία και Φιλιατρά).

Σχετικά με την επιχειρηματική αποστολή:
H επιχειρηματική αποστολή απευθύνεται σε ελληνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, ερευνητικούς οργανισμούς και φορείς που αναπτύσσουν ή/και αναζητούν τεχνολογικές λύσεις στους παρακάτω τομείς:

Παραγωγή κηπευτικών

Εγκαταστάσεις και λειτουργία θερμοκηπίων

Αγροτικές τεχνολογίες

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι οργανισμοί θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών-τεχνολογικών συνεργασιών με τις ολλανδικές επιχειρήσεις στον τομέα των τεχνολογιών και υπηρεσιών παραγωγής κηπευτικών.

Η επιχειρηματική αποστολή περιλαμβάνει επισκέψεις στις εγκαταστάσεις τοπικών καλλιεργητών μεταξύ 1–2 Απριλίου 2014 στα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία με σκοπό τη δημιουργία βιώσιμων συνεργασιών.

Σχετικά με το σεμινάριο/εκδήλωση επιχειρηματικών τεχνολογικών συναντήσεων:

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής και της δραστηριότητας του Δικτύου ΠΡΑΞΗ ως Εθνικό Σημείο Επαφής για την ενότητα «Ασφάλεια τροφίμων, βιώσιμη γεωργία, έρευνα στον τομέα της θάλασσας και της ναυτιλίας, και βιοοικονομίας» του Ορίζοντα 2020, διοργανώνεται τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στην Αθήνα σεμινάριο με θέμα τις σύγχρονες τεχνολογίες αγροτικής παραγωγής με διακεκριμένους Έλληνες και Ολλανδούς ομιλητές.

Οι επιχειρήσεις, θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ή να αναζητήσουν τεχνολογικές λύσεις, διερευνώντας πιθανές διακρατικές συνεργασίες με ολλανδικές επιχειρήσεις εντός οργανωμένου πλαισίου προκαθορισμένων συναντήσεων.

Διαδικασία εγγραφής:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη "φόρμα επιχειρηματικού προφίλ" και να την αποστείλουν στο email panagopoulos@help-forward.gr. Στη συνέχεια, θα καταρτιστεί ο σχετικός κατάλογος προκειμένου οι Έλληνες και οι Ολλανδοί συμμετέχοντες να επιλέξουν τις επιθυμητές συναντήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γιώργο Παναγόπουλο:

E-mail: panagopoulos@help-forward.gr, τηλ.: 210 3607690
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...