Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ στα μπλόκα των Σερρών

Τα μπλόκα των Σερρών επισκέφθηκαν η βουλευτής και υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και η βουλευτής Σερρών, Αφροδίτη Σταμπουλή.


Σε συνέχεια της επίσκεψης στα αγροτικά μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας, που ξεκίνησε το Σάββατο 8/2, με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας, την Κυριακή 9/2 η Δέσποινα Χαραλαμπίδου μαζί με τη βουλευτή Σερρών, Αφροδίτη Σταμπουλή και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, επισκέφθηκαν το αγροτικό μπλόκο του κόμβου Δραβίσκου.

Στο μπλόκο, η αντιπροσωπεία συνομίλησε με τους Σερραίους αγρότες και τον πρόεδρο της τοπικής συντονιστικής επιτροπής των αγροτών, Παναγιώτη Αλεξανδράκη, σχετικά με τα αιτήματα του αγώνα τους και την κατάσταση του αγροτικού κόσμου. Επίσης, ανέπτυξε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα αγροτικά, με επίκεντρο τους μικρούς και μεσαίους αγρότες, συζητώντας μέτρα που αποσκοπούν στη μείωση του αυξημένου κόστους αγροτικής παραγωγής, όπως το ύψος του ΦΠΑ εφοδίων, το αγροτικό πετρέλαιο και τα φορολογικά ζητήματα.

Στη συνέχεια, η υποψήφια Περιφερειάρχης παρέστη στη συνάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα της επικαιρότητας, η δημιουργία της νέας συνδικαλιστικής παράταξης και τα προβλήματα της Περιφερειακής ενότητας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...