Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Συλλαλητήριο αγροτών στην Αγιά

Με το βλέμμα στραμμένο στην αυριανή συνάντηση εκπροσώπων τους με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη, η οποία ορίστηκε για τις 2.15 το μεσημέρι, βρίσκονται και οι αγρότες του Νομού Λάρισας, οι οποίοι συνεχίζουν να πυκνώνουν τις δυνάμεις τους σε πολλά σημεία, όπου και προσέρχονται διαρκώς τρακτέρ.


   Σήμερα, στο πλαίσιο της εντεινόμενης προετοιμασίας για περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα τους και με το παναγροτικό συλλαλητήριο, το Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της AGROTICA να αποτελεί σημείο αγωνιστικής αναφοράς, πραγματοποιήθηκε στην Αγιά Λάρισας συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.


   Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε με μαζική συμμέτοχη αγροτών, παρουσία δεκάδων τρακτέρ, εντάσσεται δε στην τακτική “προθέρμανσης” που έχουν ξεκινήσει οι αγρότες από την προηγούμενη εβδομάδα, με απώτερο στόχο την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

   Από την αυριανή συνάντηση του αρμοδίου υπουργού με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτικών μπλόκων θα εξαρτηθούν και οι επόμενες κινήσεις των αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...