Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ενημέρωση από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα για την καλλιέργεια της ελαιοκράμβης

Για τις βασικές αρχές διαχείρισης της καλλιέργειας της ελαιοκράμβης, θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν, όσοι αγρότες επιθυμούν, σε ημερίδα που διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, στη Δράμα.

Το θέμα της ημερίδας είναι «Βασικές αρχές διαχείρισης της καλλιέργειας της ελαιοκράμβης. Δυνατότητες και προοπτικές» και θα διεξαχθεί την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 10:30π.μ., στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ).
Η ελαιοκράμβη είναι ένα φυτό που καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και ανήκει στην κατηγορία των ενεργειακών φυτών, με κύριο σκοπό την παραγωγή βιοκαυσίμων αλλά και ζωοτροφής (κραμβάλευρο). Ως χειμερινή καλλιέργεια συνιστάται ως εναλλακτική λύση στην καλλιέργεια των χειμερινών σιτηρών. Διέπεται από καθεστώς συμβολαιακής γεωργίας.
Εισηγητής στην ημερίδα θα είναι η τεχνολόγος γεωπόνος κ. Τσιότσιου Στέλλα.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να απευθύνονται στο Κέντρο «Δήμητρα» Δράμας, στο τηλέφωνο 25210-58175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...