Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ: Επιχειρώντας στην ύπαιθρο

Την Κυριακή, 16 Μαρ 2014, στις 16.30, στo Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας-ΣΕΦ, στον Πειραιά, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «Εκπαίδευση & Εργασία», οργανώνεται από το το Skywalker.gr και την Europartners, το job festival ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ 2014, όπου το ΑΓΡΟΡΑΜΑ θα παρουσιάσει στοιχεία για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα.

Το ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ, από την Παρασκευή έως την Κυριακή, 14-16 Μαρ 2014, κάθε ημέρα, 12.00-20.00, έχει ως στόχο να προσφέρει την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση στους επισκέπτες του για θέματα που αφορούν την εργασία και την επιχειρηματικότητα, μέσα από μια σειρά εισηγήσεων, ενώ παράλληλα, θα διεξάγονται δωρεάν workshop με θέματα: Αποτελεσματικό βιογραφικό σημείωμα, Επιτυχημένη συνέντευξη, Τα social media στην αναζήτηση εργασίας & Βιωματικό παιχνίδι: Κάνω για επιχειρηματίας;

Θ. Σκορδάς: Κανένα θέμα ανάμιξης του ελαιολάδου με άλλους τύπους

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να νομοθετήσει την πρόσμιξη του ελαιολάδου με άλλου τύπου έλαια, έδωσε, μιλώντας σήμερα στη Βουλή, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, απαντώντας σε σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και Μανούσου Βολουδάκη, ενώ χαρακτήρισε το ελαιόλαδο προϊόν στρατηγικής σημασίας.

  «Θέλω να ξεκαθαρίσω με τον πλέον σαφή και απόλυτο τρόπο ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να νομοθετήσει σε καμία περίπτωση την ανάμιξη του ελαιολάδου με άλλους τύπους ελαίων. Σε αυτό είμαστε ξεκάθαροι και με σαφήνεια πρέπει να φτάσει αυτό το μήνυμα παντού, ώστε να σταματήσει αυτή η συζήτηση» είπε.

«Σαφής η νομοθεσία για παραγωγή αποσταγμάτων καρπών και φρούτων»

«Επιτρέπεται για τους διημέρους η απόσταξη και ορισμένων καρπών (μούρων, κούμαρων, κράνων, μήλων, σύκων-αποσύκων)»


Μαυραγάνης προς Αυγενάκη


Στα αποστάγματα καρπών φρούτων και το θεσμικό πλαίσιο που προβλέπει την παραγωγή τους, απαντά ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γεώργιος Μαυραγάνη, σε κοινοβουλευτική παρέμβαση του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...