Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Οργή για τις παρακρατήσεις στις αγροτικές επιδοτήσεις στο Ηράκλειο

Αίολες αποδείχτηκαν οι δεσμεύσεις του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης για τις παρακρατήσεις χρημάτων από τις αγροτικές επιδοτήσεις. 
Λίγες ώρες αφότου η πολιτική ηγεσία είχε ξεκαθαρίσει πως στην εφετινή ενιαία ενίσχυση των παραγωγών δεν θα υπήρχε ... ψαλίδι, για τις παρακρατήσεις των ενώσεων, οι δικαιούχοι παραγωγοί στο Ηράκλειο έρχονται αντιμέτωποι με δυσάρεστες "εκπλήξεις", αντικρίζοντας το ... τσεκ της προκαταβολής της επιδότησης.

Οι πιστώσεις ξεκίνησαν να δίνονται από το πρωί, μάλιστα σε αρκετά καταστήματα της ATE bank τελείωσε το ... ρευστό, και οι παραγωγοί ήρθαν ξανά στο ίδιο έργο θεατές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το υπουργείο δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του. Δεν ξέρω τι άλλαξε. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τους υπεύθυνους στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης αλλά δεν τα έχω καταφέρει δηλώνει στο prismanews.gr ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι παρακρατήσεις κυμαίνονται από 20 έως 250 ευρώ, κλιμακωτά, ανάλογα με το ύψος της επιδότησης, προκαλώντας οργή στους παραγωγούς. Αγροτικοί σύλλογοι του νησιού βρίσκονται επί ποδός ... πολέμου, καθώς το ... αμαρτωλό παρελθόν του υπουργείου, με αντίστοιχες δεσμεύσεις που έμειναν στα χαρτιά, επιβεβαιώνεται, προκαλώντας νευρική κρίση σε χιλιάδες αγρότες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...