Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ: Επιχειρώντας στην ύπαιθρο

Την Κυριακή, 16 Μαρ 2014, στις 16.30, στo Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας-ΣΕΦ, στον Πειραιά, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «Εκπαίδευση & Εργασία», οργανώνεται από το το Skywalker.gr και την Europartners, το job festival ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ 2014, όπου το ΑΓΡΟΡΑΜΑ θα παρουσιάσει στοιχεία για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα.

Το ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ, από την Παρασκευή έως την Κυριακή, 14-16 Μαρ 2014, κάθε ημέρα, 12.00-20.00, έχει ως στόχο να προσφέρει την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση στους επισκέπτες του για θέματα που αφορούν την εργασία και την επιχειρηματικότητα, μέσα από μια σειρά εισηγήσεων, ενώ παράλληλα, θα διεξάγονται δωρεάν workshop με θέματα: Αποτελεσματικό βιογραφικό σημείωμα, Επιτυχημένη συνέντευξη, Τα social media στην αναζήτηση εργασίας & Βιωματικό παιχνίδι: Κάνω για επιχειρηματίας;


Τα workshop θα έχουν διάρκεια μία ώρα και θα διεξάγονται σε διαφορετικές αίθουσες. Επίσης, θα επαναλαμβάνονται σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα τέσσερα workshop.

Το ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ διοργανώνεται στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Εκπαίδευση & Εργασία, που πραγματοποιείται φέτος για 16η συνεχή χρονιά. Πρόκειται για ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Ευρώπη. Για δηλώσεις συμμετοχής στα workshop, κάντε κλικ: http://skywalker-education.blogspot.gr/2014/03/2014-workshop.html και για πληροφορίες http://skywalker-education.blogspot.gr/

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, που τα ποσοστά ανεργίας της χώρας ανέρχονται σε τόσο υψηλά επίπεδα, η έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ (14-16 Μαρ 2014) αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και δυναμική, καθώς προσφέρει μία πλήρη ενημέρωση στα νέα παιδιά, που αναζητούν καλύτερες προοπτικές στην αγορά εργασίας και παράλληλα παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα αναφορικά με τα Πανεπιστημιακά προγράμματα Ελλάδας και εξωτερικού σε επίπεδο προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και διά βίου μάθησης, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ταυτόχρονα, αποτελεί τόπο συνάντησης πολυάριθμων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη συνεργασιών, αλλά και την επικοινωνία τους με ένα ευρύ κοινό με ενδιαφέρον για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση συμμετέχουν Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτικά ιδρύματα, Σχολές, Φορείς, Πρεσβείες, Εκδότες, Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για νέους, Εταιρείες/προμηθευτές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Συνολικά 150 περίπου εκθέτες από 14 χώρες.

Την Κυριακή, 16 Μαρ 2014, στις 16.30, στο Σταδιοδρόμιο με κεντρικό θέμα την Αγροτική Επιχειρηματικότητα θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να προσεγγίσουν θέματα όπως: Έχει μέλλον ο αγροτικός τομέας?, Αρωματικά Φαρμακευτικά Φυτά, Κτηνοτροφία: Το 60% είναι κόστος διατροφής, Ηλεκτρονικό «τευτέρι» ifarma, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις-ΚοινΣΕπ.


Για την καταγραφή: Δημήτρης Μιχαηλίδης, 6998282382

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...