Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, με αφορμή ανακοίνωση του ΣΠΕΦ με αναφορές στα “αγροτικά φωτοβολταϊκά”, ανακοινώνει τα κάτωθι...

- Δεν μας εκπλήσει το ύφος της ανακοίνωσης ενός συνδέσμου, που εκφράζει μια ισχνή μειοψηφία παραγωγών (μεγάλων εταιριών), αφού -με ευθύνη του Υπουργείου- αυτή η ισχνή μειοψηφία εμφανίζεται ως η μόνη ικανοποιημένη από το Σχέδιο Νόμου για τις ΑΠΕ, σε αντίθεση με το 99,7% των υπολοίπων παραγωγών ενέργειας.

Το Πρόγραμμα Νέων Γεωργών στις Σέρρες

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικό ενδιαφέρον η ενημερωτική ημερίδα, που οργάνωσε η Ένωση Νέων Αγροτών Σερρών, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής-ΑΟΚ) και το Επιμελητήριο Σερρών, στον φιλόξενο χώρο του Επιμελητηρίου, κατά την τακτική συνάντηση της Τρίτης της ΕΝΑ Σερρών, την 11/3/2014, με θέμα: Ευκαιρίες Απασχόλησης στον Αγροτικό Τομέα (Πρόγραμμα Νέων Γεωργών).


Ανάμεσα στους συμμετέχοντες διακρίναμε τον Πρόεδρο τους Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστο Μέγκλα, τον Διευθυντή ΑΟ&Κ Σερρών κ. Λεωνίδα Βαρούδη, τον πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αγροτών Σερρών κ. Σταύρο Δελεφέρη, τον Προϊστάμενο ΑΟΚ Σερρών κ Νίκο Ρόϊδο, τον γραμματέα του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Κίρπιτζα, τον Αντιπρόεδρο της ΕΝΑ Σερρών κ. Κώστα Βαρσαμή, τον κ. Δημήτρη Γανίκα (Γραμματέα ΕΝΑ Σερρών), τον κ. Άγγελο Πεχλιβανίδη (ΕΝΑ Σερρών), τον κ. Παναγιώτη Γκιοργκίνη (παλαιό πρόεδρο ΕΝΑ Σερρών) και πολλούς άλλους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...