Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Περιφέρειας Κρήτης: Σύσταση οργανώσεων παραγωγών στο τομέα του γάλακτος

Ενημερώνουμε τους κτηνοτρόφους-παραγωγούς της Περιφέρειας Κρήτης, που δραστηριοποιούνται στο τομέα του γάλακτος και  των γαλακτοκομικών προϊόντων, ότι έχουν την δυνατότητα να συστήσουν οργανώσεις παραγωγών (2133/101443/20-8-2013 ΚΥΑ, ΦΕΚ 2226/ Β΄/2013 - Καν. (ΕΕ) 1308/2013).

Με χαμηλές τιμές ολοκληρώνεται η συγκομιδή πορτοκαλιών

Με κύριο χαρακτηριστικό τις πολύ χαμηλές τιμές ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες στις βασικές παραγωγικές περιοχές της χώρας η συγκομιδή πορτοκαλιών.

Πολλά προβλήματα αντιμετώπισαν φέτος οι παραγωγοί πορτοκαλιών στις κυρίως παραγωγικές περιοχές της χώρας. Μετά τις ζημιές από την κακοκαιρία στην Αργολίδα που ήρθαν αντιμέτωποι οι παραγωγοί, οι χαμηλές τιμές απορρόφησης δίνουν τη χαριστική βολή. Ευτυχώς μάλιστα που σε ορισμένες περιοχές υπάρχουν και οι συνεταιρισμοί για να “τραβήξουν” την παραγωγή, ειδάλλως το παιχνίδι ήταν ολοκληρωτικά χαμένο για τους αγρότες.

Σεμινάριο και Επιχειρηματική Αποστολή Ολλανδικών Επιχειρήσεων στον τομέα των Κηπευτικών

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και ο Ολλανδικός οργανισμός RVO, μέλη του Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία, τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και με την υποστήριξη της εταιρίας ΑΝΕΛΙΞΗ, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή ολλανδικών επιχειρήσεων και σεμινάριο στον τομέα των κηπευτικών στις 31 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα και στις 1–2 Απριλίου 2014 στο Δήμο Τριφυλίας του Νομού Μεσσηνίας (Κυπαρισσία και Φιλιατρά).

Σχετικά με την επιχειρηματική αποστολή:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...