Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Οι προτάσεις της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας στην Π.Ε.Δ. Ηπέιρου

Οι Πέντε προτάσεις της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας για το Eπιχειρησιακό πρόγραμμα Περιφερείας Ηπείρου 2012-2014 είναι:
1.Εμπλουτισμό του ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, με σύνδεση του με αγροτικές δραστηριότητες. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την καταγραφή πιθανών επισκέψιμων αγροκτημάτων, την επιμόρφωση των αγροτών σε τουριστικές δεξιότητες και την επιλογή του ως στρατηγικό στόχο.
2. Δημιουργία χώρων υποστήριξης ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, όπως περίπου οι θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας, με λειτουργία κτηνοτροφικών πάρκων, πειραματικών αγροκτημάτων και μελισσοκομικού- αλιευτικού μουσείου-πάρκου.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μέτωπο κτηνοτρόφων και Ενώσεων για «Δωδώνη» με στήριξη από τους φορείς

Κοινό μέτωπο με τις Ενώσεις-μετόχους και με όλους τους φορείς της Ηπείρου επιδιώκουν οι κτηνοτρόφοι ώστε να ...απαντήσουν στο «τελεσίγραφο» του διοικητή της μεγαλομετόχου ΑΤΕ για την πώληση του πακέτου των μετοχών της στη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» με διεθνή διαγωνισμό.Η απάντηση στην επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση δεν μπορεί άλλη από την τήρηση του καταστατικού, αφού δεν υπάρχει πεδίον άλλης συνεννόησης.Για το λόγο αυτό οι κτηνοτρόφοι, όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μιχάλης Τζίμας, είναι η λειτουργία της εταιρείας από τους ίδιους και τις Ενώσεις και φυσικά με τους εργαζόμενους
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...