Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Συλλαλητήριο στην Κομοτηνή την Τετάρτη 5/2 από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι σύλλογοι διοργανώνουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, στις 11.00, έξω από το κτίριο της περιφέρειας της Α.Μ.Θ. στην Κομοτηνή.


Κύριο αίτημα των αγροτών θα είναι το φορολογικό νομοσχέδιο, αλλά και τα αιτήματα όλων των τελευταίων χρόνων, από τα οποία όπως αναφέρουν τα μέλη των συλλόγων, σχεδόν κανένα δεν έχει ικανοποιηθεί.

Αποκλεισμένη η ΔΟΥ Ηρακλείου από αγρότες

Αποκλεισμένη είναι από νωρίς το πρωί της Δευτέρας η ΔΟΥ Ηρακλείου, καθώς αγρότες, στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει έχουν προχωρήσει στον αποκλεισμό της.


Όπως είπε μιλώντας στο Ράδιο 984 ο ταμίας της ΟΑΣΝΗ  Μ. Καμπιτάκης, ούτε οι υπάλληλοι της εφορίας έχουν καταφέρει να μπουν στο κτίριο.

Στήνουν μπλόκα οι αγρότες

Στους δρόμους βγαίνουν από σήμερα οι αγρότες με τα τρακτέρ τους, διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες φορολογικές ρυθμίσεις. Ψηλά στην ατζέντα των διεκδικήσεών τους βρίσκονται επίσης ζητήματα που αφορούν το υψηλό κόστος παραγωγής και τα δάνεια.


Ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, έχει δηλώσει ότι υπολογίζεται πως θα στηθούν 30 έως 40 μπλόκα σε όλη τη χώρα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...