Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Θέσεις των ΕΑΣ της Ηπείρου μετόχων της Δωδώνη Αβγή Α.Ε

Οι αδιαπραγμάτευτες θέσεις των ΕΑΣ Μετόχων για την Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ οι οποίες έχουν εκφραστεί επανειλημμένα μέχρι σήμερα και οι οποίες... έχουν γίνει αποδεκτές από όλους τους φορείς της Ηπείρου καθώς και τα πολιτικά κόμματα είναι οι εξής :
- Τήρηση της Ιδρυτικής πράξης της Βιομηχανίας. Η ΔΩΔΩΝΗ να παραμείνει στους φυσικούς της φορείς που είναι οι σημερινοί μέτοχοι Συν/σμοί, οι παραγωγοί κτηνοτρόφοι που εκφράζονται σήμερα από τα συλλογικά τους όργανα.

- Αποκατάσταση της αδικίας και επιστροφή του 7,7 % στις Ενώσεις μετόχους για το οποίο ζήτημα η υπόθεση βρίσκεται σε εκκρεμοδικία μετά από αγωγές μας. Η όλη υπόθεση της παράνομης μεταβίβασης των μετόχων ήταν και είναι εις βάρος των κτηνοτρόφων αφού όπως είναι γνωστό από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα η ΑΤΕ έχει ωφεληθεί από τη ΔΩΔΩΝΗ τα μέγιστα και η εισφορά της σε αυτή πέραν του αρχικού κεφαλαίου ήταν ελάχιστη.

- Συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας μέσα από την Ηπειρωτική Ζώνη γάλακτος και των ποιοτικών προϊόντων που παράγονται με βάση το ανωτέρας ποιότητας και χαρακτηριστικών γάλα της περιοχής μας, τα οποία σε αντίθετη περίπτωση και σε τυχόν εμπλοκή άλλων στην εταιρεία, είναι σίγουρο ότι θα αλλοιωθούν

- Στο δίκαιο αυτό αγώνα μας για τη διατήρηση της φυσιογνωμίας της εταιρείας θέλουμε και περιμένουμε τη στήριξη όλων των φορέων της περιοχής. Υποδείξεις όμως για τη λειτουργία της, για το ιδιοκτησιακό καθεστώς και κατ’ επέκταση την περιουσία μας δεν δεχόμαστε.


Ε.Α.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ε.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ε.Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ε.Α.Σ. ΑΡΤΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...