Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Θάσος: ''Κάρφωσαν'' τον αγρότη που δήλωνε ψίχουλα και έκρυβε 10εκ.€!

Γείτονές του έκαναν καταγγελία και η υπόθεση ήρθε στο φως - Διαβάστε τι λέει ο κατηγορούμενος αγρότης...

Πώς ένας φορολογούμενος φτάνει στο σημείο να δηλώνει ετήσια εισοδήματα της τάξης των 1.605 ευρώ από το μάζεμα της ελιάς αλλά την ίδια ώρα να έχει, στην τράπεζα, καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ; Το ερώτημα αυτό απασχολεί τα στελέχη του ΣΔΟΕ που προσπαθούν να ελέγξουν την φοροδιαφυγή και οι οποίοι επιχειρούν να λύσουν το «μυστήριο» με αγρότη, στην βόρειο Ελλάδα, που βρέθηκε να έχει χαώδη διαφορά ανάμεσα στην επαγγελματική του ενασχόληση, στα δηλωθέντα εισοδήματά του και στην πραγματική περιουσιακή του κατάσταση.

Με τα στελέχη του ΣΔΟΕ να μιλούν για ένα ενδεικτικό παράδειγμα του μεγέθους της φοροδιαφυγής στην χώρα μας ο ίδιος κάνει λόγο για «παιγνίδι σκοπιμοτήτων σε βάρος του».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Πολεμαρχάκης ανακηρύσσει την Λάρισα βασίλισσα των Porsche Cayennes

Ο Οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού μας Ηρακλής Πολεμαρχάκης με άρθρο του στην Warwick με τίτλο ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ (εδώ στα Αγγλικά) μας ξεφωνίζει διεθνώς και ανακηρύσσει την Λάρισα ως πρωτεύουσα των porsche cayenne

Μια μικρή μετάφραση που κάναμε από το κείμενο
Η Λάρισα είναι η πρωτεύουσα του αγροτικού Θεσσαλικού κάμπου με 250 χιλιάδες κατοίκους αλλά έχει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι η πρώτη πόλη με τις περισσότερες Πόρσε Καγιέν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...