Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Φωτοβολταϊκά συστήματα από το e-shop.gr

H e-shop.gr ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του κοινού και το αυξανόμενο ενδιαφέρον γύρω από τα φωτοβολταϊκά συστήματα, παρέχει πλέον στους πελάτες της ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών εξοπλισμού και εγκατάστασης σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, αναλαμβάνοντας όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Από την 1η Ιουλίου του 2009 ισχύει ένα νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα εγκατάστασης μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων στον οικιακό – κτιριακό τομέα και στην χώρα μας. Οι οικιακοί καταναλωτές αλλά και οι μικρές επιχειρήσεις, μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκά συστήματα ισχύος έως 10 κιλοβάτ σε ταράτσες, στέγες κτιρίων και άλλων χώρων και να επωφεληθούν από την πώληση της παραγόμενης ενέργειας στην ΔΕΗ, στην ενισχυμένη σταθερή τιμή των 0,55€/kWh που ισχύει για όσους υπογράψουν μέχρι το τέλος του 2011. Με τον τρόπο αυτό οι οικιακοί καταναλωτές μπορούν να εξασφαλίσουν εγγυημένα και αφορολόγητα έσοδα ύψους ως και 7.500€ ετησίως, για 25 χρόνια, ενώ αν επιλέξουν να καλύψουν μέσω τραπεζικού δανείου την αρχική επένδυση, μπορούν να πετύχουν έσοδα της τάξης των 4500 ευρω χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ και με το δάνειο να αποπληρώνεται αυτόματα από τα έσοδα του έργου! Πρόκειται για ένα σημαντικό πρόγραμμα αντίστοιχο με αυτά που έχουν τρέξει σε αρκετές άλλες ευρωπαϊκές χώρες τα προηγούμενα χρόνια και δίνει δυνατότητα ενίσχυσης του εισοδήματος στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Η e-shop.gr, αναλαμβάνει υπεύθυνα όλα τα στάδια της διαδικασίας εξετάζοντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά ώστε να προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση. Στο site του e-shop.gr έχει αναρτηθεί αναλυτικά όλη η απαραίτητη πληροφόρηση ενώ έχει δημιουργηθεί ένας ειδικός οδηγός, που δίνει άμεσα στον καταναλωτή την δυνατότητα εκτίμησης των προσδοκόμενων εσόδων, εισάγοντας τα δεδομένα της επιφάνειας που ενδιαφέρεται να καλύψει. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του νεοσύστατου και ειδικά διαμορφωμένου τμήματος “e-shop energy” έχει όλες τις γνώσεις και την εμπειρία για να καλύψει κάθε απορία μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 211 500 550, ενώ όλη η ενημέρωση είναι διαθέσιμη και σε οποιοδήποτε από τα 70 eshop points σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η αξιοπιστία της e-shop.gr, που πρόσφατα βραβεύτηκε ως μια από τις πλέον ισχυρές ελληνικές επιχειρήσεις από την Icap Group, η ευελιξία που προσφέρει για την παροχή εξειδικευμένων λύσεων αλλά και η διαφάνεια και ευκολία που ακολουθείται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη για ένα έργο με διάρκεια ζωής πάνω από 25 χρόνια! Αξίζει δε να σημειωθεί πως η υποστήριξη που παρέχεται τόσο από το δημοφιλές site όσο και από το τηλεφωνικό κέντρο και το δίκτυο των τοπικών καταστημάτων, αφορά σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την αρχική εκτίμηση της αίτησης, το στάδιο της δανειοδότησης, την εγκατάσταση των συστημάτων αλλά και την συντήρηση που ενδέχεται να χρειαστούν.

Πρόκειται για μια ακόμη καινοτομία της e-shop.gr που με την είσοδό της στην αγορά φωτοβολταϊκών συστημάτων επιλέγει την ανάπτυξη ως απάντηση στην οικονομική κρίση, και ταυτόχρονα υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο μια σημαντική νέα ευκαιρία που ανοίγεται στην ελληνική κοινωνία..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...