Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Αιγιάλεια: Με επιτυχία το σεμινάριο για την καλλιέργεια της ροδιάς


Με επιτυχία, τόσο ως προς την προσέλευση όσο και ως προς το αποτέλεσμα, στέφθηκε το ενημερωτικό σεμινάριο για τη συμβολαιακή καλλιέργεια της ροδιάς, που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, προσκαλώντας για αυτό το λόγο την εταιρεία “Ρόδι Ελλάς” που έχει έδρα τα Γιαννιτσά, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 22 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο “Πολύκεντρο” στη Μυρτιά Αιγίου (δίπλα στο ΑΤΕΙ).

Οι γεωπόνοι της εταιρείας κ.κ. Γρηγοριάδης και Κωνσταντινίδης μίλησαν στους ενδιαφερόμενους, κυρίως αγρότες και παραγωγούς, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και αναφέρθηκαν τόσο στις μεθόδους καλλιέργειας της ροδιάς όσο και σε διάφορα μυστικά και συμβουλές που λύνουν τα προβλήματα των καλλιεργητών του συγκεκριμένου φρούτου, το οποίο δικαίως ονομάζεται ο καρπός της υγείας και της μακροζωίας και που έχει μεγάλη ζήτηση στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Μετά την ενημέρωση, οι γεωπόνοι απάντησαν σε αρκετές ερωτήσεις των παρευρισκομένων, που βρήκαν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο σεμινάριο.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας, προτίθεται να οργανώσει στο μέλλον και άλλες ημερίδες με διάφορα θέματα, ικανοποιώντας τις ανάγκες ενημέρωσης των δημοτών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...