Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Στα 15.000 ευρώ το όριο εισοδήματος για τήρηση στοιχείων από τους αγρότες

Τι αποφάσισε η σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό - Με διορθωτικές κινήσεις η κυβέρνηση προσπαθεί να σταματήσει τις κινητοποιήσεις των αγροτών - Τι υποστηρίζει το ΠαΣοΚ


Να σταματήσει τις κινητοποιήσεις των αγροτών που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο ανά την επικράτεια, θα επιχειρήσει η κυβέρνηση με τις διορθωτικές κινήσεις που αποφάσισε για το καθεστώς φορολόγησής τους.

Αποστόλου - ΣΥΡΙΖΑ: Χάντρες και καθρεφτάκια τα μέτρα της κυβέρνησης για τους αγρότες

Για απόφαση που στοχεύει να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των αγροτών κάνει λόγο ο Βαγγέλης Αποστόλου

Χάντρες και καθρεφτάκια χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αρμόδιος για θέματα αγροτικής πολιτικής, Βαγγέλης Αποστόλου, τα μέτρα που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης για τους αγρότες ο κυβενρνητικός εκπρόσωπος.

Στήριξη του Λευτέρη Αυγενάκη στους αγώνες και τα αιτήματα των αγροτών-κτηνοτρόφων

«Εκφράζω την στήριξή μου στα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της χώρας μας, που σχετίζονται με την φορολόγησή τους.


Οι προβληματικές -πέρα για πέρα- ρυθμίσεις, που αφορούν τα υπέρογκα πρόστιμα στο ενδεχόμενο καθυστέρησης υποβολής δήλωσης ΦΠΑ, στις υποχρεωτικές δηλώσεις συγκεντρωτικών καταστάσεων από τους αγρότες σε μηνιαία βάση και στον τρόπο φορολόγησης των υπεραξιών κατά την διαδικασία μεταβίβασης ακινήτων, χρήζουν άμεσης επανεξέτασης.

Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας και τον Σύνδεσμο Αγελαδοτρόφων

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου (φωτό), συντονιστής του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του κόμματος, και ο Βουλευτή Μεσσηνίας Αθανάσιος Πετράκος, συναντήθηκαν σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας και του Συνδέσμου Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγής Ελλάδος. 


Στη συζήτηση που έλαβε χώρα οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων εξέθεσαν τις ανησυχίες τους για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στον τομέα παραγωγής και διάθεσης γάλακτος και γιαουρτιού. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...