Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Καλαμάτα: Πορίσματα από τον ΕΛΓΑ για ζημιές … ένα χρόνο καθυστερημένα

Περί τον… ένα χρόνο καθυστερημένα έφθασαν στον Δήμο Καλαμάτας οι πίνακες με τα πορίσματα του ΕΛΓΑ για ζημιές που είχαν γίνει σε ζωικό κεφάλαιο και καλλιέργειες φέτος τον… Ιανουάριο και τον Μάιο.

Από τον δήμο ανακοινώθηκε, ειδικότερα, ότι  τα πορίσματα αφορούν σε ζημιές α) σε ζωικό κεφάλαιο από άγρια ζώα, στις 9 Ιανουαρίου 2013, στην Καλαμάτα, β) σε καλλιέργειες από ανεμοθύελλα, στις 29 Μαΐου 2013, στην Καλαμάτα και γ) σε καλλιέργειες από βροχόπτωση, στις 27 Ιανουαρίου 2013, στον Αντικάλαμο.


Τα εν λόγω πορίσματα, συνεχίζει η σχετική ανακοίνωση, θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων παραγωγών μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στην Αγγελική Σταματελοπούλου, ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ στο Δήμο Καλαμάτας, στην οδό Παπατσώνη 4.
Παράλληλα, θα είναι αναρτημένα στους πίνακες ανακοινώσεων, του Δημαρχείου Καλαμάτας στην Αριστομένους, του ισογείου της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών (Παπατσώνη 4) καθώς και στα Δημοτικά καταστήματα των Τοπικών και των Δημοτικών Κοινοτήτων όπου αναφέρονται.

Ο ενδιαφερόμενος παραγωγός, συνεχίζει η ανακοίνωση, μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα από τις πραγματογνωμοσύνες και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην πιο πάνω 10ήμερη προθεσμία, προσκομίζοντας ταυτόχρονα αντίγραφο της δήλωσης καλλιέργειας / εκτροφής που υπέβαλε.

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...