Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Πληρωμές ύψους 35 εκατ. ευρω σε αγρότες και κτηνοτρόφους

Από αύριο, Τρίτη, 2 Οκτωβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου 2012 θα γίνουν οι πληρωμές ύψους 35 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους που προσκόμισαν συμπληρωματικά δικαιολογητικά.

Πληρώνονται από την Ε.Α.Σ. Τρικάλων οι βαμβακοπαραγωγοί

Ξεκινά αύριο η πληρωμή προκαταβολών στους Τρικαλινούς βαμβακοπαραγωγούς που παρέδωσαν το προϊόν τους στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων.

 Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ε.Α.Σ. κάνει γνωστό ότι οι πληρωμές αφορούν τους καλλιεργητές που παρέδωσαν το βαμβάκι τους στα δύο εκκοκκιστήρια της Ένωσης, στο Μεγαλοχώρι και στα Σερβωτά, μέχρι και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Το ύψος της προκαταβολής καθορίστηκε στα 30 λεπτά το κιλό, έως ότου το Διοικητικό Συμβούλιο της συνεταιριστικής οργάνωσης αποφασίσει για την τελική τιμή αγοράς του σύσπορου βαμβακιού.

 Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Τρικάλων Αχιλλέας Λιούτας επισημαίνει ότι και για τη φετινή χρονιά το κέρδος που θα προκύψει από τις αγοραπωλησίες εκκοκκισμένου βαμβακιού θα μετακυλιστεί στους παραγωγούς, επιτυγχάνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή τιμή πώλησης του προϊόντος τους.


grizano

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...