Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πριν το τέλος του μήνα, η επιστροφή του ειδικού φόρου πετρελαίου στους αγρότες


Πριν το τέλος Φεβρουαρίου πρόκειται να επιστραφεί η πρώτη δόση του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους δικαιούχους αγρότες, ύψους 80,5 εκατ. ευρώ.

«Από την αρχή υποστηρίξαμε ότι οι λύσεις δεν δίνονται ακαριαία, αλλά απαιτούν χρόνο και συνεχή προσπάθεια», δήλωσε σχετικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθ. Τσαυτάρης, προσθέτοντας πως «η προσπάθεια συνολικά της κυβέρνησης αποδίδει. Είμαστε συνεπείς σε όσα εξαγγέλλουμε, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε».

Υπόμνημα με τα αιτήματά του παρέδωσε στον πρωθυπουργό το Συντονιστικό των αγροτών


Υπόμνημα με τα αιτήματά του παρέδωσε στον πρωθυπουργό το Συντονιστικό 'Όργανο των αγροτών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, εν όψει και της σύστασης μιας διυπουργικής επιτροπής με τη συμμετοχή των υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης για τη θέσπιση ζητημάτων, όπως το αγροτικό πετρέλαιο.

Οι αγρότες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ακρόαση που είχαν από τον πρωθυπουργό και μάλιστα επισήμαναν, πως ο Αντώνης Σαμαράς τούς δήλωσε πως είναι στο πλευρό του αγροτικού κόσμου και πως ο ίδιος γνωρίζει ότι ο πρωτογενής τομέας είναι η μόνη πηγή εσόδων για την ανόρθωση της οικονομίας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...