Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με το συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη

Οι αγρότες της Αργολίδας στους δρόμους του Αργους, έχοντας στο πλευρό τους όλες τις παραγωγικές ομάδες του νομού. Την Τετάρτη, οι αγρότες όλης της χώρας δίνουν αγωνιστικό ραντεβού στην πλατεία Βάθη

Δυναμικό «παρών» στην Αθήνα πλέον δίνουν αγρότες από όλη την Ελλάδα. Οι οργανώσεις τους, βρίσκονται σε πυρετώδεις διεργασίες για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του συλλαλητηρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Βάθη. 


Οι αγρότες αναμένουν αυξημένη συμμετοχή στο συλλαλητήριο, όχι μόνο από τον αγροτικό κόσμο, αλλά και από συμπαραστάτες - εργαζόμενους σε άλλους τομείς. 

Νέα «καρφιά» από 33 γαλάζιους βουλευτές για τη φορολόγηση αγροτών – Τι ζητάνε σε ερώτηση στη Βουλή

Σε καινούριο πονοκέφαλο για κυβέρνηση και οικονομικό επιτελείο αναμένεται να εξελιχθεί η ερώτηση που υπέβαλαν 33 γαλάζιοι βουλευτές προς το υπουργείο Οικονομικών για τη φορολόγηση αγροτών.


Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τονίζουν ότι η υλοποίηση της νομοθετικής ρύθμισης μέσω εγκυκλίων και οι κακοί χειρισμοί έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους αγρότες και έχει οδηγήσει στις πολυήμερες κινητοποιήσεις.

Κατεβαίνουν αύριο στην Αθήνα οι αγρότες – Συμβολικοί αποκλεισμοί δρόμων

Νέα κρίσιμη συνάντηση βουλευτών της Κεντρικής Μακεδονίας με τον υπ.Οικονομικών, Γ.Στουρνάρα


Στάση αναμονής εξακολουθούν να τηρούν οι περισσότεροι αγρότες της χώρας ενόψει και του συλλαλητηρίου που έχουν προγραμματίσει για αύριο τη 1 μετά το μεσημέρι στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, τη στάση αναμονής «ενισχύει» και η συνάντηση που θα έχουν σήμερα βουλευτές της Κεντρικής Μακεδονίας με τον υπουργό Οικονομικών, Γ.Στουρνάρα.

Επερώτηση της ΔΗΜΑΡ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγροτικού τομέα

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΔΗΜΑΡ, Δημ. Αναγνωστάκης

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, κατέθεσε Επίκαιρη Επερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγροτικού τομέα.


Με την Επίκαιρη Επερώτηση, τονίζεται η συμβολή του πρωτογενή τομέα στην οικονομία και η δυνατότητά του να συμβάλλει στην αειφόρο αγροτική ανάπτυξη και κυρίως, στην ανάπτυξη της χώρας για να αποτελέσει τον βασικό πυλώνα του νέου εθνικού παραγωγικού μοντέλου.

ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΆΡΓΟΣ

Παναργολικό Συλλαλητήριο  έγινε σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 στο Άργος .Το συλλαλητήριο  οργάνωσαν οι αγρότες κτηνοτρόφοι και  διάφοροι φορείς και οργανώσεις του νομού. 


Από νωρίτερα πραγματοποιήθηκε πορεία των αγροτών στην πόλη με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα.

Οι αγρότες (έχτισαν) με κλούβες πορτοκάλια τις εισόδους τραπεζικών καταστημάτων και φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της τρόικας. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...