Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Το μέλλον του αγροτικού κόσμου

Το ΑγρΟραμα, η εφημερίδα ΑΓΡΟΤΙΚΗ έκφραση και η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ, σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους οργανώνουν σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με αντικείμενο Το Μέλλον του Αγροτικού Κόσμου, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ενώ η Τρίτη είναι αφιερωμένη στην τηλεοπτική εκπομπή ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ (ASTRATV), με τον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Αθανασιάδη.

Την Δευτέρα, 2 Δεκ 2013, στις 20.00, στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Τυρνάβου και την Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, τα θέματα που θα προσεγγισθούν, στα πλαίσια του γενικού τίτλου «Το μέλλον του αγροτικού κόσμου» είναι: Τα «κόκκινα» δάνεια της ΑΤΕ και άλλων τραπεζών, Παραγωγή φθηνών ζωοτροφών και Ποιος θα ταΐσει την Ευρώπη το 2050.

«360°»: Πώς να δημιουργήσετε προϊόντα από χρυσάφι - Τα μυστικά της επιτυχίας


Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.

Οι ΚοινΣΕπ «καλλιεργούν» αρωματικά στην Ροδόπη

Το Σάββατο, 30 Νοε 2013, 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Ροδόπης (πρώην Νομαρχία), ο Σύλλογος Γεωπόνων Ροδόπης συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ημερίδα με θέματα: Οι προοπτικές καλλιέργειας των αρωματικών φαρμακευτικών φυτών στην περιοχή μας και Αγροτική Επιχειρηματικότητα και με την μορφή των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...