Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ηλεία: Αγρότης σε πανικό - Το σκάψιμο τελείωσε απότομα!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης κτήματος στου Κατσαρού όταν κατά την διάρκεια εργασιών βρέθηκε μπροστά...

σε ένα αντικείμενο που έμοιαζε με χειροβομβίδα. Αμέσως απομακρύνθηκε από το χώρο φοβούμενος ότι μπορεί να εκραγεί χωρίς κανείς να μπορεί να εκτιμήσει αν είναι ενεργή ή όχι.

Στην συνέχεια ενημέρωσε την Ασφάλεια του Πύργου άνδρες της οποίες μετέβησαν στο χώρο και έκαναν αυτοψία στο αντικείμενο αυτό με ιδιαίτερη προσοχή. Σύμφωνα με το thebest.gr, απέκλεισαν το χώρο και ενημέρωσαν το στρατόπεδο της Τρίπολης προκειμένου να στείλουν πυροτεχνουργούς για την ενδελεχή έρευνα και την ελεγχόμενη έκρηξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θεωρείται πως έχει παραμείνει εκεί από την εποχή του πολέμου του '40 αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την άποψη ότι αν συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να έχει βρεθεί εδώ και καιρό  αφού δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο κτήμα γίνονται εργασίες για την αξιοποίηση του με αγροτικές καλλιέργειες.

Έτσι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει «φυλαχθεί» στο σημείο αυτό πολύ αργότερα για λόγους που κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί να εντοπίσει. Οι αρμόδιες αρχές ερευνούν κάθε ενδεχόμενο...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...