Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σεμινάριο κατάρτισης στο Γκότζι

Στις 29 του μήνα στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης θα γίνει ένα σεμινάριο για την καλλιέργεια του Γκότζι στο οποίο θα παρουσιαστούν οι τελευταίες γνώσεις για την καλλιέργεια όπως προέκυψαν από τα δύο ταξίδια  στη Δυτική Αυστραλία και στη Γερμανία, αλλά και από τις υπάρχουσες φυτείες που εχει επισκεφθεί ο Γεώργιος Δαουτόπουλος. 

Όσοι σκέφτεστε να ασχοληθείτε σοβαρά με την καλλιέργεια επενδύστε στη γνώση πριν ξοδέψετε το πρώτο σας ευρώ στη νέα πολύδυναμη καλλιέργεια.

Επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.daoutop.gr
Enhanced by Zemanta

Kαλλιέργειες χωρίς νερό λόγω κλοπής υδρομέτρων στα Χανιά

Χωρίς νερό κινδυνεύουν να μείνουν εκατοντάδες στρέμματα κηπευτικών και εσπεριδοειδών στον Πλατανιά Χανίων.


Μόνο στην αγροτική περιοχή των Δρακιανών καταμετρήθηκαν το τελευταίο διήμερο περίπου 100 κλοπές υδρομέτρων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Την ίδια στιγμή, ανάστατοι παραμένουν οι παραγωγοί στα χωριά στον κάμπο των Χανίων καθώς επιβαρύνονται πλέον και με το μεγάλο κόστος αντικατάστασης των υδρομέτρων.

«Εκλεψαν όλα τα ρολόγια στην περιοχή, τόσα λεφτά που κάνουν ποιος θα τα πληρώσει; Είναι μεγάλη ζημιά για τους παραγωγούς, γιατί δεν μπορούν να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους. Αν δεν ποτιστούν για 1 - 2 μέρες, θα ξεραθούν τα πάντα», αναφέρει παραγωγός στην περιοχή των Δρακιανών.

Πριν από μερικούς μήνες στην περιοχή κλάπηκαν τα καλώδια του μοτέρ του Πλατανιά  με κόστος 3.000 ευρώ, ενώ ανάλογες κλοπές είχαν παρουσιαστεί σε Πατελάρι και Κυρτωμάδω.

Συνάντηση Κουβέλη με νέους αγρότες στην Θεσσαλονίκη

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 11/9 και την Πέμπτη 12/9.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης θα συναντηθεί με νέους αγρότες στην αντιδημαρχία Αρχιτεκτονικού.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 11/9 και την Πέμπτη 12/9.

Στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.


 Στις 11 το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφθεί την 78η ΔΕΘ και στις 12 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...