Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο μπλόκο της Νίκαιας

Προσκλητήριο για μαζική συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο με αφετηρία το μπλόκο της Νίκαιας, προκειμένου η κινητοποίηση να έχει πανελλαδική μορφή, απηύθυναν οι αγρότες που συγκεντρώθηκαν χθες το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας, εκπροσωπώντας 23 μπλόκα από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, αποφάσισαν την ενδυνάμωση του αγώνα τους και την ενίσχυση των μπλόκων μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του κλάδου.


Τη Δευτέρα αντιπροσωπεία αγροτών θα επιδιώξει να συναντηθεί με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, εν αναμονή και της απάντησης από τον υπουργό Οικονομικών από τον οποίο έχουν ζητήσει συνάντηση. Για την ίδια μέρα θα επιδιωχθεί να ανοίξουν οι αγρότες τις μπάρες των διοδίων που βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης του κάθε μπλόκου. Επίσης, στο πλαίσιο του γενικού συντονισμού, θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις διαμαρτυρίας αγροτών έξω από τις εφορίες.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ομάδα αγροτών κατευθύνθηκε προς τα διόδια Μοσχοχωρίου με σκοπό να ανεβάσουν τις μπάρες των διοδίων και να καταλάβουν το οδόστρωμα της ΠΑΘΕ στο συγκεκριμένο ύψος. Βρέθηκαν όμως μπροστά σε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν ήδη παραταχθεί στο σημείο και έτσι τελικά αποχώρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...