Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

«Κατεβαίνουν» στο Σύνταγμα οι αγρότες

Αποφάσισαν δυναμικές αντιδράσεις


Τη διοργάνωση κινητοποιήσεων αποφάσισε η σύσκεψη της ΠΑΣΕΓΕΣ που είχε διευρυμένο χαρακτήρα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της, Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών και αγροτικών συνδικαλιστικών οργανώσεων της επαρχίας.


Στην ανακοίνωση της αγροτικής συνομοσπονδίας, αναφέρεται πως:


"Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός και η συσπείρωση συνδικαλιστικού περιεχομένου και περαιτέρω δράσεων, με σκοπό την οργάνωση κινητοποιήσεων στην Αθήνα (Πλατεία Συντάγματος), στα πρότυπα αυτών που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Κρήτη.
Μέσω των κινητοποιήσεων θα καταβληθεί προσπάθεια ανατροπής της πολιτικής φορολόγησης των μέσων παραγωγής αγροτών και κτηνοτρόφων (αγροτεμαχίων, βοσκοτόπων και αγροτικών και κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων), της αναβλητικότητας εκ μέρους του ΥΠΑΑΤ στα θέματα, 1) του Νόμου 4015/2011 για τις συν/κές οργανώσεις 2) της εκκρεμότητας των αποφάσεων για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και 3) του μεγάλου θέματος των βοσκοτόπων.

Στη σύσκεψη ορίστηκε οργανωτική επιτροπή, η οποία ήδη προχωρεί σε περαιτέρω ενέργειες συσπείρωσης των παραγωγών σε ολόκληρη τη χώρα, προγραμματίζοντας συσκέψεις ενημερωτικού χαρακτήρα σε διάφορες περιοχές της χώρας".

Πηγή: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...