Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Κουβέλης - Λοβέρδος μιλούν για τα αγροτικά στη Λάρισα

Μετά τα αμοιβαία ανοίγματα και τη συμφωνία για ενίσχυση της πρωτοβουλίας για τη συνταγματική αναθεώρηση, οι ηγεσίες των δύο κομμάτων συντονίζονται και για άλλες κοινές δράσεις


Σε στενή συνεννόηση είναι τα επιτελεία της Δημοκρατικής Αριστεράς και της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, καθώς οι Φώτης Κουβέλης και Ανδρέας Λοβέρδος φαίνεται να πιστεύουν όλο και περισσότερο στην ανάγκη συνεργασίας των δύο κομμάτων, που ίσως καταλήξει ακόμη και σε κοινή εκλογική κάθοδο.  

Μετά τα αμοιβαία ανοίγματα και τη συμφωνία για ενίσχυση της πρωτοβουλίας για τη συνταγματική αναθεώρηση, οι ηγεσίες των δύο κομμάτων συντονίζονται και για άλλες κοινές δράσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η διοργάνωση εκδήλωσης στη Λάρισα με θέμα το αγροτικό πρόβλημα, στις 17 Οκτωβρίου.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και της ΝΕ.ΕΛ. Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ θα μιλήσουν οι υπεύθυνοι αγροτικής πολιτικής των δύο κομμάτων, καθώς και εκπρόσωποι φορέων του αγροτικού κόσμου.

Στελέχη και των δύο πλευρών εκτιμούν ότι ωριμάζει διαρκώς το έδαφος για περαιτέρω συγκλίσεις και σε προγραμματικό επίπεδο. Θεωρούν δε ότι η δημιουργία του λεγόμενου τρίτου πόλου είναι εφικτή και επιμένουν στην αρνητική στάση έναντι του ΠΑΣΟΚ, όσο αυτό ταυτίζεται με την κυβερνητική πολιτική του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...