Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

81 προσλήψεις σε Έβρο και Καβάλα για την καταπολέμηση του δάκου

Προσλήψεις 2.200 ατόμων, εκ των οποίων οι 81 σε Έβρο και Καβάλα, διαφόρων ειδικοτήτων που θα απασχοληθούν εποχικά σε υπηρεσίες υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή.
Τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν σε τοπικές υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Φυτικής Παραγωγής και θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας από μία ημέρα έως και έξι μήνες ανάλογα με την ειδικότητα.
Ειδικότερα, θα προσληφθούν: γεωπόνοι ΠΕ (ελλείψει αυτών τεχνολόγοι φυτικής παραγωγής) ως τομεάρχες δακοκτονίας, αποθηκάριοι ΔΕ και εργατοτεχνικό προσωπικό, δηλαδή παγιδοθέτες, αρχιεργάτες ψεκαστές, παρασκευαστές, δειγματολήπτες, μεταφορείς, εργάτες κ.λπ. Το εργατοτεχνικό προσωπικό θα απασχοληθεί από μία έως 60 ημέρες, ενώ οι τομεάρχες δακοκτονίας και οι αποθηκάριοι μέχρι έξι μήνες.
Οι προκηρύξεις των θέσεων θα γίνονται σταδιακά ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών ανά νομό και θα ακολουθείται η διαδικασία του ΑΣΕΠ για τις συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Από το σύνολο των θέσεων που θα καλυφθούν, οι 200 είναι είναι σε τρεις νομούς της Βόρειας Ελλάδας και κατανέμονται ως εξής:
• Στο νομό Καβάλας θα καλυφθούν 54 θέσεις εκ των οποίων: μία θέση γεωπόνου ΠΕ ή ελλείψει αυτού τεχνολόγου φυτικής παραγωγής ΤΕ, μία θέση αποθηκάριου ΔΕ και 52 θέσεις εργατοτεχνικού δυναμικού ΥΕ.
• Στο νομό Έβρου θα καλυφθούν 27 θέσεις εκ των οποίων: μία θέση γεωπόνου ΠΕ ή ελλείψει αυτού τεχνολόγου φυτικής παραγωγής ΤΕ, μία θέση αποθηκάριου ΔΕ και 25 θέσεις εργατοτεχντιτών ΥΕ.
Η σχετική απόφαση δημοσιεύτηκε στο δίκτυο «Διαύγεια» με ημερομηνία ανάρτησης 27 Μαΐου 2011. Το πρόγραμμα δακοκτονίας στο οποίο θα απασχοληθούν τα άτομα που θα προσληφθούν ξεκίνησε από τις 15 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου.
[αναδημοσίευση από το INPOST.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...