Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Επεκτείνεται ο ΘΕΣγάλα με δύο ακόμη μηχανήματα αυτόματων πωλητών στη Λάρισα

Σε ακόμη δύο σημεία, συνολικά τώρα έξι στην Λάρισα, διευρύνεται το κύκλωμα των Αυτόματων Πωλητών του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, μετά την εντυπωσιακή αποδοχή που είχε το φρέσκο γάλα ημέρας από την τοπική κοινωνία. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα» κ. Ανδρέας Χαρδαλούπας «υπάρχει μεγάλη απήχηση από τους καταναλωτές της Λάρισας κάτι που μας αναγκάζει να προχωρήσουμε άμεσα στην εγκατάσταση δύο ακόμη αυτόματων πωλητών. Πιστεύω ότι τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν να λειτουργούν και αυτά ώστε να υπάρξει κάποια αποσυμφόρηση στα ήδη υπάρχοντα». 

Και προσθέτει: «Στο μεταξύ ήδη προχωρήσαμε στην καθημερινή αντικατάσταση των δεξαμενών γάλακτος στα μηχανήματα, ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να βρίσκει γάλα όλο το 24ωρο. Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς που κάναμε καθημερινά στα τέσσερα μηχανήματα σε ημερήσια βάση διακινούνται πάνω από 2,5 τόνοι γάλακτος».

Έτσι μετά τα ΑΤΜ που βρίσκονται στις οδούς Μανδηλαρά και Υψηλάντου, Καραθάνου και Ζαρμάνη, Χρυσοχόου και 25ης Μαρτίου και στην οδό Γρηγορίου Ε΄ 11, ο «ΘΕΣγάλα-πιες» επεκτείνεται και στην οδό Κοζάνης (στο πρώην ΚΤΕΛ, απέναντι από το Κηποθέατρο) και στην πρώτη πάροδο της οδού Φαρσάλων (αμέσως μετά την υπόγεια διάβαση, δίπλα από τα νεκροταφεία).

Στο μεταξύ έχουν αποκατασταθεί πλήρως τα λίγα προβλήματα τροφοδοσίας που παρουσιάστηκαν τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του φρέσκου γάλακτος, καθώς σε κάθε σημείο διπλασιάστηκαν οι δεξαμενές γάλακτος που εγκαθίστανται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...