Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

O Τ. Κουίκ για τη ματαίωση της δωρεάν διανομής ρυζιού στους άπορους της χώρας


Εξηγήσεις για τη ματαίωση της δωρεάν διανομής ρυζιού στους δικαιούχους του έτους 2013, με ευθύνη του ίδιου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης,ζητά με Ερώτησή του προς τον ΥΠΑΑΤ Αθανάσιο Τσαυτάρη, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων, που παραδόθηκε στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τέρενς Κουίκ από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Απόστολο Τσιώλη:


«Η εταιρεία ΣΠΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ. τους ενημέρωσε ότι ματαιώθηκε η διανομή ρυζιού στους δικαιούχους κατά το έτος 2013.

Αποτέλεσμα της εν λόγω ενέργειας του Υπουργείου, είναι τόσο να μην διατεθεί το συγκεκριμένο προϊόν στους δικαιούχους που στην καθομιλουμένη «γεμίζει το στομάχι» αλλά και να μην έχουν όφελος οι Έλληνες καλλιεργητές ρυζιού, πράγμα που προφανώς τον Αθανάσιο Τσαυτάρη και την κυβέρνησή του δεν αγγίζει γιατί η διατροφή του είναι gourmet».

Όπως αποκαλύπτει, η ίδια η Εταιρεία ΣΠΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ, με αναικοίνωση που εξέδωσε:

«Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανέθεσε στην εταιρεία, μετά από διαγωνισμό την εκτέλεση του έργου Δωρεάν διανομής ρυζιού parboiled, στους απόρους της χώρας έτους 2013, την προμήθεια, μεταφορά και διανομή ποσότητας 5.672.000 κιλών στους δικαιούχους του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην παράδοση του ρυζιού στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προτίθεται τώρα να ματαιώσει την εκτέλεση του έργου με συνέπεια να μην διανεμηθεί η ποσότητα ρυζιού στους δικαιούχους».

«Για ποιο λόγο προβήκατε στη ματαίωση της διανομής ρυζιού, στις πολύπαθες άπορες οικογένειες;», ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό ο Τέρενς Κουίκ και ζητά τη λήψη άμεσων μέτρων προκειμένου να μην στερηθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ άπορη οικογένεια, το ρύζι που δικαιούται αλλά και για να μην ριχθούν στα Τάρταρα οι Έλληνες καλλιεργητές ρυζιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...