Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Κρήτη: Συμβολικός αποκλεισμός ΔΟΥ από αγρότες

Σε αποκλεισμό των εφοριών του Ηρακλείου προχώρησαν οι αγρότες του νομού διαμαρτυρόμενοι για το φόρο που πρόκειται να επιβάλει η κυβέρνηση στα αγροτεμάχια.


Στη συμβολική κατάληψη των Α' και την Β' ΔΟΥ του Ηρακλείου προχώρησαν σήμερα αγρότες της περιοχής, αντιδρώντας στη φορολόγηση των αγροτεμαχίων και ζητώντας την άμεση επιστροφή του ΦΠΑ.

Οι αγρότες ζητούν από την Περιφέρεια, τους δήμους, αλλά και όλους τους φορείς της Κρήτης, να συγκαλέσουν έκτακτα διοικητικά συμβούλια και να πάρουν αποφάσεις οι οποίες να είναι κατηγορηματικά αντίθετες στη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.

Στο κλείσιμο της εισόδου του κτηρίου όπου στεγάζεται η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Χανίων προχώρησαν το πρωί και αγρότες-μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων η «Ενότητα».  Οι συγκεντρωμένοι τοποθέτησαν στην είσοδο του κτηρίου πανό, ενώ η κινητοποίηση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Μπικάκη, είχε προειδοποιητικό χαρακτήρα.

Οι φορείς των αγροτών της Κρήτης, διοργανώνουν νέα συνάντηση την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηρακλείου, για να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...