Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Διάθεση αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στη Λαμία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συντονιστικής Ομάδας «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» ξεκίνησαν οι παραγγελίες της 4ης διάθεσης για τα ελληνικά προϊόντα: Πατάτες Νευροκοπίου, Τυρί Φέτα & Γίδινο Λαμίας, Μέλι Λαμίας, Φακές και Φασόλια Φαρσάλων.

Τα προϊόντα αυτά ήταν κορυφαία στις προτιμήσεις των αγοραστών σύμφωνα με τη δημοσκόπηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ήδη έχει ξεκινήσει στην ιστοσελίδα μας, νέα δημοσκόπηση προϊόντων για την επόμενη διάθεση που προγραμματίζουμε για τον Οκτώβριο.

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων:
Πατάτες Νευροκοπίου νέας φθινοπωρινής εσοδείας από παραγωγό Χριστοδουλίδου Αναστασία, προς 10,00 €/20κιλο (0,50 €/κιλό), συσκευασμένες σε σάκους των 20 κιλών
Τυρί Φέτα προς 6,00 €/κιλό και Τυρί Γίδινο προς 6,20 €/κιλό, από τα Γαλακτοτυροκομικά Ζήσιμου, σε συσκευασίες με άλμη των 2,5 κιλών περίπου (2-3 κιλά η συσκευασία)
Μέλι Λαμίας από έλατο, παραγωγός Μαυροζούμης Γιάννης, προς 7,00 €/κιλό σε βάζα του κιλού
Φακές Χαλκιάδων Φαρσάλων, παραγωγός Δαμιανίδης Δαμιανός, με 2,50 €/2κιλο (1,25 €/κιλό), νέας καλοκαιρινής παραγωγής σε συσκευασίες των 2 κιλών
Φασόλια Βαμβακούς Φαρσάλων, παραγωγός Τασιόπουλος Βάιος, με 3,60 €/2κιλο (1,80 €/κιλό), νέας αυγουστιάτικης παραγωγής σε συσκευασίες των 2 κιλών
Ελάχιστη συνολική ποσότητα για τις πατάτες:
Ειδικά για τις πατάτες, που η διαθεσιμότητα αυτή την εποχή είναι περιορισμένη, θα πρέπει να καλυφθεί συγκεκριμένος συνολικός όγκος παραγγελιών ώστε να συμφέρει η μεταφορά της εδώ. Διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε τη συγκεκριμένη τιμή των 0,50 €/κιλό με τον όρο ότι θα συγκεντρώσουμε ελάχιστη συνολική παραγγελία 15 τόνων. Διαφορετικά ο παραγωγός διατηρεί το δικαίωμα να μην ανταποκριθεί στην παραγγελία.

Τρόποι παραγγελιών:
Διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας μας www.kastrolamias.gr. Όσοι στερούνται internet: καθημερινές στo τηλέφωνο 6985603574
Επίσης μέλη μας θα συλλέγουν παραγγελίες στην Πλατεία Πάρκου από το Σάββατο 7/9 έως και την Πέμπτη 19/9, με ωράρια τις εργάσιμες 7:30-9:30 μ.μ. και τα Σάββατα 10:00-13:00.
Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Προθεσμία παραγγελιών:
Η φόρμα παραγγελιών θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 11:00 μ.μ. της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου 2013. Έγκαιρη παραγγελία σημαίνει καλύτερο προγραμματισμό και καλύτερη οργάνωση της διανομής.

Διανομή - Παράλληλες δράσεις:
Τοποθεσία: Στο parking της Έκθεσης Λαμίας το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου από 9 π.μ. έως 1 μ.μ.
Κατά τη διάρκεια της διάθεσης θα συλλέξουμε: φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο, τηγανέλαιο για την ανταλλαγή του με προϊόντα που θα δωρηθούν σε ιδρύματα και πλαστικά καπάκια για το Σύλλογο Παραπληγικών ώστε να ενισχύσουμε τη συλλογή του που αποφέρει προμήθεια αμαξιδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...