Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ παρουσιάζονται το λάδι και το κρασί της Ζακύνθου

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Στην υγιεινή και σωστή διατροφή με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι αφιερωμένη η Μεσογειακή έκθεση “6η Ελαιοτεχνία 2014”. 


Πρόκειται για τη μοναδική έκθεση στην Ελλάδα για την ελιά, το ελαιολάδου και το κρασί που γίνεται με την παρουσία των ελληνικών εταιριών που ασχολούνται με την τυποποίηση. 

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος το σύνολο των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την τυποποίηση ελαιολάδου, την παραγωγή κρασιού, την συσκευασία, τα ελαιοκομικά και ελαιουργικά μηχανήματα, τα οινοποιητικά μηχανήματα.

Τόνωση της ανταγωνιστηκότητας

Όπως μας ενημέρωσε ο διοργανωτής της 6ης Μεσογειακής έκθεσης ελιάς και ελαιολάδου “ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2014” Γιώργος Κουβέλης, “αποφασίσαμε την διοργάνωση των δυο εκθέσεων για να συμβάλλουμε με αυτήν την κίνηση στην τόνωση της ελληνικής ανταγωνιστικότητας, στην ανάδειξη των συνεργασιών με περαιτέρω κέρδος για επιχειρήσεις και επαγγελματίες των κλάδων του ελαιολάδου και του κρασιού”.

Αιτιολογώντας το γιατι θα πρέπει το ελληνικό ελαιόλαδο και κρασί να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, τόνισε ότι “η Νέα Ελλάδα που ανατέλλει μέσα από την κρίση, θα είναι η Ελλάδα της αυθεντικότητας και της δημιουργίας, της σκληρής δουλειάς και της επιτυχίας”.



www.imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...